powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

PREMIER LEAGUE & PRIMERA DIVISION ΚΥΡΙΑΚΗΣ...!!!

Καλημέρα σε όλους! Καταπληκτικό απολογισμό για το blog είχε η χθεσινή μέρα, καθώς επιβεβαιώθηκαν όλες μας οι εκτιμήσεις. Ελπίζουμε και ευχόμαστε να έχουμε ανάλογη συνέχεια και σήμερα. Πάμε να δούμε τι έχουμε ξεχωρίσει από το σημερινό πρόγραμμα:

TOTTENHAM - CHELSEA

Μεγάλη αναμέτρηση στο Λονδίνο ανάμεσα σε Τότεναμ και Τσέλσι, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Premier League. Οι γηπεδούχοι διαθέτουν μία αξιόλογη ομάδα, έχοντας κερδίσει τις εντυπώσεις ειδικά με τις εμφανίσεις που πραγματοποίησαν στο Champions League και την πρώτη θέση που κατέκτησαν στον όμιλό τους. Το White Hart Lane είναι μία από τις ισχυρότερες έδρες του πρωταθλήματος και εντός έδρας η Τότεναμ έχει υποστεί μόλις μία ήττα τη φετινή σεζόν. Στην Premier League τα ''σπιρούνια'' βρίσκονται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα και στόχος τους είναι και φέτος να τερματίσουν στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή τους και στο επόμενο Champions League. Στην αντίπερα όχθη, η Τσέλσι περνάει παρατεταμένη περίοδο ντεφορμαρίσματος, αγνοώντας το τι θα πει νίκη τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές. Το γεγονός αυτό εκμεταλλεύτηκαν δεόντως Άρσεναλ, Μάντσεστερ Σίτι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την ανάγκασαν να υποχωρήσει στην 4η θέση της βαθμολογίας. Πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι ο Κάρλο Αντσελότι παίζει το κεφάλι του σήμερα στο Λονδρέζικο ντέρμπι και σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος ίσως να είναι το τελευταίο του παιχνίδι στον πάγκο τον μπλε. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα ωραίο ματς, δεν μπορώ να οδηγηθώ στο διπλό ακόμα κι ας έρθει, καθώς η Τότεναμ διαθέτει μία πολύ καλή ομάδα και έτσι για ακόμα μία φορά θα επιλέξω ως ποντάρισμα τη ζώνη τερμάτων. Έτσι, λοιπόν:

EΚΤΙΜΗΣΗ: 2-3 GOALS
AΠΟΔΟΣΗ: 2.00 Bet365


REAL ZARAGOZA - REAL MADRID

Αγώνας για την 15η αγωνιστική της Primera Division. Η Σαραγόσα βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με την Αλμερία. Εντός έδρας έχει τρεις συνεχόμενες ήττες, δύο για το πρωτάθλημα μία για το κύπελλο και όπως δείχνουν τα πράγματα πολύ δύσκολα θα αποφύγει απόψε άλλη μία εντός έδρας αποτυχία. Στην αντίπερα όχθη, η Ρεάλ Μαδρίτης έδειξε να ξεπερνάει το σοκ, από την ήττα στη Βαρκελώνη, επικρατώντας την προηγούμενη αγωνιστική στο Μπερναμπέου επί της Βαλένθια με 2-0. Μόνο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς στο σημερινό παιχνίδι έχουν στο μυαλό τους οι παίχτες του Μουρίνιο, καθώς σε καμία περίπτωση δεν θέλουν επιτρέψουν στη Μπαρτσελόνα να ξεφύγει στη βαθμολογία. Πιστεύω ότι η Ρεάλ θα πιέσει από την αρχή και θα προσπαθήσει να κλειδώσει το παιχνίδι όσο το δυνατό γρηγορότερα. Αυτή η πίεση και η επιθετικότητα που αναμένω από πλευράς των Μαδριλένων, με οδηγούν στο παρακάτω ποντάρισμα:

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: REAL MADRID OVER 5.5 CORNERS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.72 Bet365



Καλή τύχη σε κάθε σας επιλογή...!!! Αγωνιστικούς χαιρετισμούς...~


CaptaiN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου