powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

ΔΥΝΑΤΗ ΔΥΑΔΑ ΤΡΙΤΗΣ!

Καλησπέρα σας και καλό μήνα! Προχθές, ο Gaff έχασε μόνο τον Ολυμπιακό που έμεινε στο 0-1, αλλά ο CaptaiN μας πήγε ταμείο με το τένις, αφού ο Σέρβος νίκησε 3-0 και μας πλήρωσε. Σήμερα, έχω ξεχωρίσει δύο αγώνες και είναι οι εξής:

MILAN - LAZIO

Ένας δύσκολος αγώνας με μεγάλο ενδιαφέρον θα διεξαχθεί απόψε στο Μιλάνο, με την γηπεδούχο να είναι στην κορυφή της Serie A' με 47 βαθμούς και την φιλοξενούμενη να βρίσκεται στην 3η θέση με 40 βαθμούς. Οι "ροσονέρι" ψάχνουν τη νίκη που θα αυξήσει το χάσμα μεταξύ αυτών και των άλλων ομάδων που κυνηγούν την πρωτιά. Τέλος, το σύνολο της ομάδας είναι σε πολύ καλή φόρμα, αφού στα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια μετράει τέσσερις σερί νίκες και δεν λέει να σταματήσει. Από την άλλη, η Lazio τα πάει αρκετά καλά φέτος, εφόσον είναι στην τρίτη θέση και έχει πάρει σημαντικές νίκες από δύσκολους αντιπάλους. Αυτό που θέλει είναι να εξασφαλίσει μία θέση που θα την οδηγήσει στο Europa League του χρόνου. Είναι μεγάλος ο στόχος αυτός, αφού πέρυσι με μεγάλη δυσκολία κατάφερε να βγει 12η, με μόλις 46 βαθμούς. Την προηγούμενη αγωνιστική έπαιξε πολύ ωραία και νίκησε 2-0 την Fiorentina. Τέλος, αν παίξουν με το ίδιο πάθος και τον ίδιο βαθμό προσεχτικότητας που παίξανε την προηγούμενη αγωνιστική με τους ''βιόλα'', πιστεύω πως θα καταφέρουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Απουσίες για Milan: Boateng, Zambrotta, Inzaghi, Amelia, Nesta, Gattuso, Seedorf, Strasser, Ambrosini και Abate είναι τραυματίες.

Απουσίες για Lazio: Del Nero, Meghni, Garrido, Rocchi, Diakitè και Floccari είναι τραυματίες.

Παράδοση: Τις τελευταίες τέσσερις φορές που αναμετρήθηκαν μέσα στο San Siro, ήρθαν τρεις φορές 1-1 και μία φορά 4-1.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2-3 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.95 Bet365


WEST BROMWICH - WIGAN ATHLETIC

Και οι δύο ομάδες είναι απελπισμένες για τη νίκη. Η γηπεδούχος βρίσκεται στην 16η θέση με 25 βαθμούς και στα τελευταία της οχτώ παιχνίδια έχει μόνο μία νίκη και εφτά ήττες. Δεν τα πάει καθόλου καλά και σήμερα πρέπει στην έδρα της να πάρει τη νίκη, εφόσον η κατάστασή της είναι πολύ δύσκολη. Από την άλλη, η φιλοξενούμενη βρίσκεται στη 18η θέση με 22 βαθμούς και έχει μπει για τα καλά στην κόκκινη ζώνη του υποβιβασμού. Τέλος, οι "Latics" πρέπει να παλέψουν στο σημερινό παιχνίδι για κάποιο θετικό αποτέλεσμα, εφόσον μετά ακολουθούν πολύ δύσκολα παιχνίδια με Λίβερπουλ, Τότεναμ, Τσέλσι, Μαν. Γιουν.

Απουσίες για West Brom: Δεν υπάρχουν.

Απουσίες για Wigan Ath: Baggies, Alcaraz και Cleverley.

Παράδοση: 2004: 2-1, 2005: 1-2, 2009: 3-1

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: OVER 2.5 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.80 Bet365

Καλή Τύχη να 'χουμε!




TsiRi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου