powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

EUROLEAGUE BASKETBALL...!!!

Καλησπέρα και καλό μήνα σε όλους τους φίλους. Εύκολα πέρασε το χθεσινοβραδινό αγγλικό over του φίλου TsiRi, αλλά δυστυχώς του τα χάλασε το Milan - Lazio, που κόλλησε στο 0-0. Τετάρτη σήμερα με την 3η αγωνιστική της Euroleague για το Top-16 να βρίσκεται προ των πυλών. Επιτυχημένες και οι δύο μπασκετικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο και ελπίζουμε να συνεχίσουμε στο ίδιο τέμπο. Πάμε να δούμε, λοιπόν, τις επιλογές μας για το διήμερο της Euroleague και τον τρόπο σκέψης μας για το πως καταλήξαμε στα συγκεκριμένα σημεία:

OLYMPIACOS - VALENCIA

Με την πλάτη στον τοίχο αναμένεται να αγωνιστούν οι ερυθρόλευκοι στο αποψινό παιχνίδι, αφού μετά την απρόσμενη ήττα από τη Fenerbahce την 1η αγωνιστική στο ΣΕΦ, επιστρέφουν απόψε στην έδρα τους, ψάχνοντας τη δεύτερη νίκη τους στο Top-16, που θα τους διατηρήσει τις ελπίδες τους ζωντανές για την κατάληψη της πρώτης θέσης του ομίλου (με τυχόν νίκη τους στην Τουρκία με +15 πόντους, εφόσον δεν σκοντάψει νωρίτερα η τουρκική ομάδα). Παρ' όλα αυτά, το έργο του μόνο εύκολο δεν πρόκειται να είναι, μιας και θα βρει απέναντί του μια σκληροτράχηλη και άκρως ανταγωνιστική ομάδα, όπως αυτή της Valencia, που την προηγούμενη αγωνιστική κατάφερε και κοίταξε στα μάτια την Fener στην Τουρκία και θα μπορούσε στο τέλος να κλέψει και τη νίκη (75-73). Μια ήττα από τους Ισπανούς απόψε θα ήταν σίγουρα καταστροφική για την ομάδα του Dusan Ivcovic, ο οποίος αναμένεται να έχει ετοιμοπόλεμους όλους τους παίχτες της ομάδας για την αποψινή αναμέτρηση. Νίκη μεν για τους ερυθρόλευκους, αφού νέο στραβοπάτημα στο Φάληρο πάει πολύ, δύσκολη δε, μιας και αναμένω από την ομάδα του Svetislav Pesic να παλέψει μέχρι τέλους.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2 (+11.5 ΠΟΝΤΟΥΣ)
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.71 Bet365


MACCABI TEL AVIV - UNION OLIMPIJA

Μεγάλη μάχη πρόκειται να γίνει στο Group F του Top-16, αφού οι δύο ομάδες που θα βρεθούν αντιμέτωπες αύριο το βράδυ αναμένεται να παλέψουν, όπως όλα φαίνονται για τη 2η θέση, μιας και όπως όλα δείχνουν, η Barcelona θα είναι η ομάδα που θα καταλάβει την πρώτη θέση του ομίλου. Στον πόντο πήγε και τα δύο προηγούμενα παιχνίδια της η Olimija, όπου την 1η αγωνιστική κέρδισε με 63-64 στην έδρα της Lottomatica Roma, ενώ την 2η αγωνιστική έχασε με 67-68 εντός έδρας από την Barcelona. Από την άλλη, η Maccabi ξεκίνησε με ήττα τις υποχρεώσεις της στο Top-16 (81-71) στην έδρα της Barcelona, ενώ την προηγούμενη κέρδισε πολύ εύκολα στην έδρα της τη Lottomatica Roma με 99-58. Πολλοί οι 14.5 πόντοι που δίνονται ως πλεονέκτημα στους φιλοξενούμενους, μιας και το παιχνίδι για τους Ισραηλινούς δεν θα είναι της ίδιας ευκολίας με το προηγούμενο, αφού η Olimpija, όπως άλλωστε έδειξε και στη φάση των ομίλων, διαθέτει πολύ καλή ομάδα και πολύ αξιόλογο προπονητή (Jure Zdovc).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2 (+14.5 ΠΟΝΤΟΙ)
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.71 Bet365


PARTIZAN - MONTEPASCHI SIENA

Ισάριθμες ήττες μετράνε και οι δύο ομάδες στις δύο πρώτες αγωνιστικές του Top-16, με το αυριανό παιχνίδι να είναι κομβικό και για τις δύο για τη συνέχεια στη διοργάνωση. Ήττα με κατεβασμένα τα χέρια την 1η αγωνιστική για την Partizan στην έδρα της Real Madrid (78-58), ενώ την προηγούμενη αγωνιστική αν και αγωνίστηκε πολύ καλά στην έδρα της με αντίπαλο την Efes Pilsen εν τέλει έφυγε ηττημένη με 76-79. Από την άλλη, η ιταλική ομάδα, μετά τις εντυπωσιακές της εμφανίσεις στη φάση των ομίλων, ξεκίνησε με δύο ήττες στο Top-16 και βρέθηκε και πλέον βλέπει κάθε της παιχνίδι ως τελικό. Την 1η αγωνιστική θα μπορούσε να πει κανείς πως στάθηκε άτυχη στην έδρα της Efes Pilsen, αφού με ένα τρίποντο στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα, έφυγε ηττημένη από την Τουρκία (60-58), ενώ την 2η αγωνιστική έχασε στην έδρα της με 10 πόντους από τη Real Madrid (68-78). Must win το παιχνίδι και για τις δύο ομάδες και επιλογή μου θα είναι, η καλύτερη σε όλους τους τομείς ομάδα της Montepaschi Siena. Απλή νίκη, λοιπόν, για την ιταλική ομάδα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.75 Bet365




Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου