powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

PARMA ΚΑΙ BOLTON!

Καλησπέρα σας! Χθες δεν τα πήγα πολύ καλά, αφού στο Μιλάνο δεν σημειώθηκε ούτε ένα τέρμα, αντιθέτως με το παιχνίδι της West Brom με τη Wigan, που ήταν over από το ημίχρονο. Σήμερα έχω ξεχωρίσει δύο αγώνες που είναι οι εξής:

PARMA - LECCE

Η γηπεδούχος βρίσκεται στην 15η θέση με 25 βαθμούς και φλερτάρει με τον υποβιβασμό, αφού απέχει μόνο πέντε βαθμούς από την κόκκινη ζώνη. Σήμερα η Parma θέλει να επιστρέψει στις νίκες, γιατί τα περιθώρια έχουν αρχίσει να στενεύουν. Τέλος, η ομάδα ενισχύθηκε από τον επιθετικό Amauri, που ήρθε δανεικός από την Juventus και είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει στο αποψινό παιχνίδι. Από την άλλη πλευρά, η φιλοξενούμενη πάει από το κακό στο χειρότερο, εφόσον βρίσκεται στη 17η θέση, με μόλις 21 βαθμούς. Επίσης, την προηγούμενη αγωνιστική δεν κατάφερε να κρατήσει το 1-0, αφού στο 93' σκόραρε η Cesena και πήρε μόνο τον έναν βαθμό της ισοπαλίας. Απόψε, πιστεύω πως η Parma θα καταφέρει να νικήσει, εφόσον έχει δύο πλεονεκτήματα, την έδρα και την προϊστορία.

Παράδοση: 2004: 3-1, 2005: 2-1, 2005: 2-0

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.66 Bet365


BOLTON - WOLVERHAMPTON

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 11η θέση, με 30 βαθμούς και ελπίζουν για μία θέση που θα τους οδηγήσει στο Europa League. Θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, αφού στα τελευταία τους πέντε παιχνίδια έχουν τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία. Αγωνιστικά, η ομάδα ενισχύεται με την απόκτηση του David Wheater από την Middlesbrough, ο οποίος αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στο αποψινό παιχνίδι. Από την άλλη μεριά, οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη 19η θέση, με μόλις 21 βαθμούς και τα περιθώρια να έχουν στενέψει πολύ. 'Ολη η ομάδα γνωρίζει πως η απόκτηση κάθε βαθμού θα είναι πολύτιμη για τη σωτηρία της και την παραμονή της στην Premier League. Τέλος, τα μεταγραφικά αποκτήματα που απέκτησε (Adriano Basso και Jamie O' Hara) δεν θα αγωνιστούν στο σημερινό παιχνίδι.

Παράδοση: 2003: 1-1, 2010: 1-0

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.83 Bet365



Καλή Τύχη!


TsiRi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου