powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

ΔΥΝΑΤΗ ΔΥΑΔΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ...!!!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Αν και προηγήθηκε η Lille 0-1 στην έδρα της  PSV Eindhoven, δεν τα κατάφερε στο δεύτερο ημίχρονο και έχασε με 3-1, δείχνοντας τελικά πως δεν άξιζε για κάτι περισσότερο στη διοργάνωση. Συνεχίζουμε σήμερα Σάββατο, έχοντας ξεχωρίσει δύο επιλογές, ελπίζοντας αυτή τη φορά να σταθούμε περισσότερο τυχεροί. Πάμε, λοιπόν, να τις δούμε:

SCHALKE - NUREMBERG

Πολλοί είναι αυτοί που θα φοβηθούν σήμερα το απόγευμα να εμπιστευτούν τη γηπεδούχο Schalke, τόσο για το πολύ κακό αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσιάζει στις εγχώριες διοργανώσεις, όσο και για το λόγο του μεσοβδόμαδου επαναληπτικού με τη Valencia για το Champions League. Στο τελευταίο τους παιχνίδι για το πρωτάθλημα οι γηπεδούχοι έχασαν εκτός έδρας από την τελευταία στη βαθμολογία Gladbach με 2-1, αν και είχαν καταφέρει να προηγηθούν στο σκορ. Αρκετές και σημαντικές οι απουσίες για σήμερα για τη φιλοξενούμενη Nuremberg. Προϊστορία πολύ καλή για τους γηπεδούχους στο συγκεκριμένο παιχνίδι, μετρώντας στα 5 τελευταία παιχνίδια που έχουν έρθει αντιμέτωπες οι δύο ομάδες, με γηπεδούχο τη Schalke, 4/5 νίκες. Λέω να μη μπλέξω με κάποιο σημείο και να πάω με την ασφαλέστερη επιλογή των 2-3 τερμάτων, αφού εκτιμώ πως το παιχνίδι θα είναι μεταξύ under και over οριακά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2-3 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.00 Expekt


PANATHINAIKOS - ATROMITOS

Παιχνίδι που επακολουθεί μετά το επεισοδιακότατο ντέρμπι των αιωνίων στο γήπεδο ''Γ. Καραϊσκακης''. Μορφή συλλαλητηρίου θα έχει ο αποψινός αγώνας για τους πράσινους μετά των όσων επακολούθησαν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου το προηγούμενο Σάββατο. Χωρίς να πολυλογήσουμε για διάφορα, που μπορεί να μην απασχολούν τη στοιχηματική μας επιλογή, καταλήγουμε στο ποντάρισμα του να σκοράρει γενικά στο παιχνίδι το μεγάλο αστέρι των γηπεδούχων που δεν είναι άλλο από τον Djibril Cisse. Πανό για να μεταπείσουν τον παίχτη να μείνει στην Ελλάδα μετά το πέρας της φετινής περιόδου ετοιμάζουν οι οργανωμένοι φίλοι του Παναθηναϊκού.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ANY TIME SCORER DJIBRIL CISSE
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.85 Expekt


Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου