powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

ΤΕΝΙΣ ΚΑΙ EUROPA LEAGUE ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ...!!!

Καλημέρα σε όλους! 1/2 για μας τη χθεσινή ημέρα, καθώς το Μαρσέιγ-Μάντσεστερ έμεινε στα λίγα γκολ, ενώ δεν μας έκανε το χατίρι ο Παναθηναϊκός στο μπάσκετ και χάσαμε έτσι το απόλυτο. Συνεχίζουμε λοιπόν και πάμε να δούμε τι έχουμε ξεχωρίσει για σήμερα Πέμπτη, ελπίζοντας πάντα να έχουμε την τύχη με το μέρος μας:

GILLES SIMON - RICHARD GASQUET

Η σειρά των ATP tournaments συνεχίζεται αυτήν την εβδομάδα στο εξωτικό Dubai. Γαλλικός εμφύλιος προέκυψε στην 8άδα της διοργάνωσης, καθώς ο Ζιλ Σάιμον αντιμετωπίζει τον συμπατριώτη του Ρίτσαρντ Γκασκέ, με τον νικητή να καταλαμβάνει μία θέση στα ημιτελικά του τουρνουά. Ο Σάιμον βρίσκεται στην 33η θέση της παγκόσμιας κατάταξης. Στον πρώτο γύρο απέκλεισε τον Ρώσο Γιούζνι με 2-0 σετ μετά από συναρπαστικό αγώνα, ενώ στο δεύτερο γύρο απέκλεισε τον Τσέχο Ροσόλ, με χαρακτηριστική ευκολία και πάλι με 2-0 σετ. Από την άλλη μεριά, ο Γκασκέ κατέχει την 28η θέση στην παγκόσμια κατάταξη. Έθεσε εκτός διοργάνωσης τον Βούλγαρο Ντιμιτρόφ στον πρώτο γύρο, ενώ στη συνέχεια απέκλεισε τον Μπούμπκα. Οι δύο τενίστες είναι αλήθεια ότι γνωρίζουν πολύ καλά ο ένας τον άλλον. Στοιχηματικά θα επιλέξω ως νικητή τον Σάιμον στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο Ζιλ Σάιμον έχει ξεκινήσει θετικά το 2011, αφήνοντας καταρχήν εξαιρετικές εντυπώσεις στο Αυστραλιανό όπεν, όπου μπορεί να αποκλείστηκε με 3-2 σετ στο 2ο γύρο από τον Ρότζερ Φέντερερ, αλλά πραγματικά κατάφερε να κοιτάξει στα μάτια τον μεγάλο Ελβετό, κάνοντας την ανατροπή, μετά το 2-0 που έχανε, ισοφαρίζοντας σε 2-2 και διεκδικώντας εν τέλει στα ίσα τις πιθανότητες πρόκρισής του στο τελευταίο σετ. Διαθέτει πολύ καλές επιστροφές και δεν χάνει εύκολα το σερβίς του. Το μεγάλο του ατού είναι το backhand του και τα βαθιά χτυπήματα που επιχειρεί στη διαγώνιο. Υπολογίζοντας όλα τα παραπάνω πιστεύω ότι έστω και δύσκολα, θα καταφέρει να ξεπεράσει τον Γκασκέ και θα είναι αυτός που θα φτάσει στα ημιτελικά της διοργάνωσης, όπου αν περάσει θα συναντήσει κατά πάσα πιθανότητα για ακόμα μία φορά τον Ρότζερ Φέντερερ. Έτσι, λοιπόν:

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.61 Bet365


MANCHESTER CITY - ARIS SALONICA

Μετά το 0-0 του Κλεάνθης Βικελίδης, ήρθε η ώρα του επαναληπτικού αγώνα του ''City of Manchester'', μεταξύ Μάντσεστερ Σίτυ και Άρη. Η ομάδα του Γιάννη Μιχαλήτσου έχει εξαιρετικά δύσκολο έργο απέναντι στους ''πολίτες'', καθώς η Σίτυ θα παραταχθεί με όλα της τα αστέρια στον αγωνιστικό χώρο και θα ασκήσει ασφυκτική πίεση από την αρχή, προκειμένου να έρθει όσο το δυνατόν νωρίτερα το γκολ. Ο Άρης είναι ομάδα που έχει πρόβλημα στο γκολ. Κάτι τέτοιο αποδεικνύεται, καθώς διαθέτει τη χειρότερη επίθεση της Superleague, έχοντας σημειώσει μόνο 14 τέρματα έπειτα από 23 αγωνιστικές. Καθαρά στοιχηματικά εκτιμώ ότι η Μάντσεστερ θα μπει πολύ δυνατά από την αρχή του παιχνιδιού και εύκολα ή δύσκολα θα πάρει την πρόκριση. Δεν πιστεύω ότι ο Άρης μπορεί να σκοράρει σε μία τέτοια καυτή έδρα και έτσι καταλήγω στο παρακάτω ποντάρισμα:

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: NO GOAL (NΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ)
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.61 Bet365

Καλή τύχη σε κάθε σας επιλογή...!!! Αγωνιστικούς χαιρετισμούς...~




CaptaiN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου