powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

LILLE ΓΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους. Αμείωτο το ενδιαφέρον χθες για 20 ολόκληρα λεπτά, παρ' όλο που χάθηκε το ποντάρισμα του 8.60! Η Sevvilla κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 70ο λεπτό της αναμέτρησης στο Dragao, με το σκορ να παραμένει 0-1 μέχρι τέλους και να προκρίνεται στην επόμενη φάση η ομάδα του Οπόρτο. Άξιζε σίγουρα η κόντρα, παρ' όλο που δεν πληρωθήκαμε. Από Europa Legue θα είναι και σήμερα οι εκτιμήσεις μας.

(Αν παρατηρήσει κανείς το κουπόνι διαπιστώνει εύκολα πως όλοι οι γηπεδούχοι απόψε δίνονται ως φαβορί με μέσο όρο αποδόσεων κοντά στο 1.60!! Όλη η υπόθεση είναι να προσπαθήσουμε να βρούμε τον αγώνα που θα ''σπάσει'').

PSV EINDHOVEN - LILLE

Πολύ ανώτερη στο πρώτο παιχνίδι στη Γαλλία η Lille, κατάφερε και προηγήθηκε με 2-0 πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου, αλλά ότι έφτιαξε στα πρώτα 45 λεπτά, τα γκρέμισε μέσα σε δύο λεπτά στην επανάληψη (83' και 84'), με το πρώτο γκολ της ολλανδικής ομάδας να χαρακτηρίζεται αρκετά τυχερό. Μόνη πρώτη στη βαθμολογία του συναρπαστικού φέτος γαλλικού πρωταθλήματος η φιλοξενούμενη που δείχνει πολύ δυνατή τη φετινή χρονιά. Καλύτεροι σαν σύνολο η οι φιλοξενούμενοι που μπορούν το διπλό και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2
ΑΠΟΔΟΣΗ: 4.20 Bet365


BAYER LEVERKUSEN - METALLIST KHARKIV

Επαναληπτικός από το 0-4 στο παγωμένο Χάρκοβο. Μη αναμενόμενο σκορ για πολλούς αυτό του πρώτου αγώνα, αφού η ουκρανική ομάδα είχε δείξει πολύ καλύτερο πρόσωπο στη φάση των ομίλων του Europa League. Τυπική διαδικασία θα έλεγε κανείς το αποψινό παιχνίδι, μιας και η ομάδα που έχει σχεδόν ήδη προκριθεί είναι γνωστή. Αναμένεται να ξεκουραστούν βασικοί παίχτες από τη γηπεδούχο ομάδα, αφού την ερχόμενη Κυριακή ταξιδεύει στη Βρέμη για τον αγώνα με τη Werder Bremen, για τις εγχώριες υποχρεώσεις της. Πιθανή η ισοπαλία.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: X
ΑΠΟΔΟΣΗ: 4.75 Bet365




Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου