powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

EUROLEAGUE & CHAMPIONS LEAGUE...

Καλησπέρα σε όλους! 2/2 για μας χθες στις Αγγλίες, συνεχίζουμε σήμερα με Ευρωλίγκα και Champions League, ευελπιστώντας να έχουμε ανάλογη συνέχεια και την τύχη με το μέρος μας!

PANATHINAIKOS - LIETUVOS RITAS

Απόψε το βράδυ ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Λιέτουβος Ρίτας στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Top 16. Οι πράσινοι μετά την επικράτησή τους την προηγούμενη βδομάδα επί της Κάχα Λαμποράλ, θέλουν να συνεχίσουν με νίκη και σήμερα, διεκδικώντας έτσι την κατάκτηση της πρωτιάς στον όμιλο τους την τελευταία αγωνιστική στην Ισπανία με νίκη επί της αδιάφορης Μάλαγα. Οι παίχτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς είχαν επικρατήσει με σχετική ευκολία στον πρώτο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων στη Λιθουανία και κάτι τέτοιο θα επιδιώξουν και σήμερα, έχοντας στο πλευρό τους την αμέριστη συμπαράσταση του κόσμου, στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Η Λιέτουβος απ' την πλευρά της, έχει ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση και θα έρθει στην Αθήνα για να παίξει τα ρέστα της. Εν κατακλείδι, ο Παναθηναϊκός είναι σίγουρα ποιοτικότερη και καλύτερη ομάδα από τη Λιέτουβος και κάτι τέτοιο αναμένω να το δείξει και σήμερα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Εκτιμώ ότι οι πράσινοι θα μπουν δυνατά από το πρώτο λεπτό και έτσι, λοιπόν, καταλήγω στο παρακάτω ποντάρισμα:

EKTIMΗΣΗ: ΗΜΙΧΡΟΝΟ 1 (-7.5 ΠΟΝΤΟΙ)
AΠΟΔΟΣΗ: 1.85 Expekt


MARSEILLE - MANCHESTER UNITED

H Mαρσέιγ του Ντιντέ Ντεσάμπ υποδέχεται απόψε στο κατάμεστο Βελοντρόμ τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι Μασσαλοί θα επιδιώξουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους κόκκινους διαβόλους, καθώς η ρεβάνς που ακολουθεί στο Ολντ Τράφορντ μόνο εύκολη υπόθεση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Ο Ντεσάμπ δεν θα έχει στη διάθεση του τον τραυματία Πιέρ Ζινιάκ, ενώ ενδεχομένως να μην αγωνιστεί και ο Ματιέ Βαλμπουενά για τον ίδιο λόγο. Από την άλλη μεριά, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έχει να αντιμετωπίσει πολλά αγωνιστικά προβλήματα για την σημερινή αναμέτρηση. Στην Αγγλία έμειναν οι Έβανς, Γκιγκς, Βαλέντσια, Φέρντιναντ, Πάρκ, Χάργκριβς και Όουεν, ενώ εκτός έχει τεθεί και ο Άντερσον. Αναμένω ένα κλειστό παιχνίδι και οι απουσίες που έχουν και οι δύο ομάδες εκατέρωθεν με κάνει να επιλέξω το εξής ποντάρισμα:

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: UNDER 2.5 GOALS
AΠΟΔΟΣΗ: 1.55 Expekt

Καλή τύχη σε κάθε σας επιλογή...!!! Αγωνιστικούς χαιρετισμούς...~


CaptaiN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου