powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

ΓΑΛΛΙΑ 2 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ...!!!

Καλημέρα σε όλους τους φίλους! Ακόμα μια επιτυχημένη πρόβλεψη την τελευταία φορά αφού ο άσσος από ημίχρονο της Manchester United επιβεβαιώθηκε σχετικά εύκολα. Παρασκευή σήμερα και οι επιλογές μας θα είναι από τη δεύτερη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος. Τρεις αγώνες έχουμε ξεχωρίσει, με τις επιλογές για τρόπο στοιχηματισμού να είναι στην επιλογή του καθένα.

AJACCIO - REIMS

Η φιλοξενούμενη, σκοράρει και δέχεται γκολ αρκετά εύκολα, μετρώντας 8 συνεχόμενα goal-goal στις εγχώριες διοργανώσεις. Από την άλλη, η γηπεδούχος στην έδρα της αποκτάει πολύ μεγάλη δύναμη, αφού στα τελευταία 5 της παιχνίδια που έδωσε εντός κατάφερε να σκοράρει σε όλα, ενώ στα 4 από αυτά έφυγε και με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: GOAL - GOAL
ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.00 Bet365


SEDAN - HAVRE

Η χαρά του under θα μπορούσε να χαρακτηρίστει η γηπεδούχος ομάδα, αφού στις τελευταίες 10 αγωνιστικές μετράει 9 under και μόλις 1 over. Το τελευταίο το κατάφερε την τελευταία αγωνιστική, όπου τα γκολ μπήκαν με το τσουβάλι στην αναμέτρησή της με την Istres με το τελικό σκορ να είναι κατά της 5-3!!! Κλειστό παιχνίδι αναμένω απόψε με αντίπαλο την ομάδα της Havre, αφού εκτός του ότι πρόκειται για ντέρμπι, η φιλοξενούμενη προσέχει πολύ την αμυντική της γραμμή, μετρώντας και αυτή με τη σειρά της συνολικά στο πρωτάθλημα 19 under και τα μισά ακριβώς over. Ρισκάρω και πάω με την επιλογή του under 1.5 goals.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: UNDER 1.5 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.62 Bet365


BOULOGNE - TROYES

Τρίτη συνεχόμενη ήττα για τη Boulogne, με τις δύο τελευταίες να μην φάνηκαν και τόσο παράλογες, αφού είχε την ατυχία να συναντήσει σε κολλητούς αγώνες τις δύο πρωτοπόρους ομάδες της κατηγορίας. Πριν την ανεπιτυχή αυτή τριάδα αγώνων, μετρούσε 5 συνεχόμενες νίκες με το ίδιο σκορ 1-0, είτε αγωνιζόταν εντός έδρας είτε εκτός. Απόψε θα βρει απέναντί της την ομάδα της Troyes που εκτός έδρας δυσκολεύεται πάρα πολύ στο σκοράρισμα. Στα έξι τελευταία της παιχνίδια της έχει σκοράρει μονάχα ένα γκολ (!!!). Θα επιλέξω στο συγκεκριμένο παιχνίδι το ειδικό ποντάρισμα να μην σημειωθεί γκολ πριν το 36ο λεπτό, λόγο απόδοσης, αφού αναμένω αρκετά κλειστό παιχνίδι που θα οδηγήσει είτε σε πιθανή επιστροφή στις νίκες της γηπεδούχου, είτε σε πιθανή λευκή ισοπαλία.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΚΑΝΕΝΑ ΓΚΟΛ ΠΡΙΝ ΤΟ 36:00
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.83 Bet365




Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου