powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟN DEL POTRO!

Καλησπέρα σε όλους! Δεν μας έκανε τη χάρη χθες η Μπάγερν με την Ίντερ, καθώς σε ένα ανοιχτό παιχνίδι σημειώθηκαν 5 γκολ και δεν επιβεβαιώθηκε το ποντάρισμά μας στα 2-3 τέρματα. Επιστρέφουμε με τένις σήμερα, κυνηγώντας και πάλι μια μεγάλη απόδοση που έχει καλές πιθανότητες για να επαληθευτεί. Πάμε να δούμε πιο αναλυτικά το ποντάρισμά μας:

PHILIPP KOHLSCHREIBER - JUAN MARTIN DEL POTRO

Η σημερινή αναμέτρηση μεταξύ του Κολσράιμπερ - που το όνομά του περισσότερο γερμανική μπίρα θυμίζει παρά Γερμανό αθλητή - και του Ντελ Πότρο γίνεται στο πλαίσιο του τέταρτου γύρου του τουρνουά Indian Wells. O Γερμανός κατάφερε να πετάξει εκτός διοργάνωσης στον προηγούμενο γύρο τον Ρόμπιν Σόντερλινγκ με 2-0 σετ και απόψε το βράδυ θα επιδιώξει να περάσει στους 8, με νίκη επί του Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο. Ο Κολσράιμπερ έχει ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια, διαθέτει αρκετή εμπειρία και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 35η θέση της παγκόσμιας κατάταξης. Στην αντίπερα όχθη ο Ντελ Πότρο, ο οποίος δεν μας έκανε τη χάρη την προηγούμενη φορά και επικράτησε με 2-1 σετ επί του Ιβάν Λιούμπισιτς, φιλοδοξεί να περάσει στους 8 καλύτερους τενίστες της διοργάνωσης και να ανεβάσει ακόμα περισσότερο την θέση του στην παγκόσμια κατάταξη. Οι πιθανότητες για μένα είναι 50-50 για τους δύο τενίστες. Δεν θεωρώ για ακόμα μία φορά ότι αξίζει να ποντάρει κάποιος σε τιμές 1.10 έως 1.15 που δίνει η επικράτηση του Ντελ Πότρο και έτσι θα κυνηγήσω τη νίκη του Γερμανού Κολσράιμπερ, η οποία αν επαληθευτεί θα μας πληρώσει αδρά. Έτσι, λοιπόν:

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: WINNER PHILIPP KOHLSCHREIBER
ΑΠΟΔΟΣΗ: 5.00 Bet365

ΤΙP:
Όσον αφορά τους σημερινούς αγώνες του Champions League θα ποντάρω στο Ρεάλ - Λυών στο over 6.5 corners για τους γηπεδούχους (1.80 Βet365), ενώ στο Τσέλσι - Κοπεγχάγη θα επιλέξω το over 0.5 κάρτες των γηπεδούχων (1.45 Bet365).

Καλή τύχη σε κάθε σας επιλογή! Αγωνιστικούς χαιρετισμούς...~




CaptaiN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου