powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Δε χάνει η Μόρτον!!!

Καλησπέρα! Ταμείο χθες και πάλι ο Laftsis. Λίγοι αγώνες σήμερα. Πάμε να δούμε μερικά φιλικά ομάδων από τη Σκωτία.

MORTON - MOTHERWELL

Μόρτον - Μάδεργουελ η πρώτη αναμέτρηση. Οι γηπεδούχοι αγωνίζονται στη Division 1 της Σκωτίας. Οι φιλοξενούμενοι στην Premier. Οι παίχτες της Μάδεργουελ ξεκίνησαν προετοιμασία μόλις την περασμένη Τρίτη, μια βδομάδα αργότερα από όλες τις άλλες ομάδες, λόγω της δύσκολης περσινής χρονιάς, όπου ξεκίνησαν πρώτοι τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και σταμάτησαν τελευταίοι, λόγω του τελικού του κυπέλλου. Είναι το πρώτο τους φιλικό σήμερα. Ο προπονητής τους θα χρησιμοποιήσει 2 ενδεκάδες, μία σε κάθε ημίχρονο και ελπίζει να δει μια ικανοποιητική εμφάνιση και από τους 22 παίχτες. Δε παίζεται το διπλό σε τέτοιες αποδόσεις. Όποιος θέλει το καλύπτει με το Χ. Εμείς προτείνουμε ξερό άσσο. Καλή περίπτωση και το να σκοράρουν και οι δυο ομάδες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1X
ΑΠΟΔΟΣΗ: 4.70 / 3.50 Tipico


BRECHIN - DUNFERMLINE

Μπρέχιν - Ντανφερμλιν η επόμενη αναμέτρηση. Οι γηπεδούχοι αγωνίζονται στη Division 2 (πέρσι έλαβαν μέρος στα playoffs ανόδου) και προέρχονται από το πρώτο φιλικό της χρονιάς με εντός έδρας ήττα από την Αμπερντίν με 1-3. Η φιλοξενούμενη ανέβηκε στην Premier και έρχεται από την, εκτός έδρας, φιλική ισοπαλία με τη Λίβινγκστον με 1-1. Παρακολουθώντας το παιχνίδι διαπίστωσα τραγικά κενά στην άμυνα των φιλοξενουμένων, με τη Λίβινγκστον (ομάδα της Division 3 που ανέβηκε στη Division 2) να έχει κλασσικές ευκαιρίες για ευρεία νίκη. Πάμε με το G-G και το 1Χ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1X
ΑΠΟΔΟΣΗ: 4.80 / 3.50 Tipico

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: GOAL - GOAL
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.60 Tipico


LIVINGSTON - HIBERNIAN

Τελευταία αναμέτρηση για σήμερα, Λίβινγκστον - Χιμπέρνιαν. Οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στη Division 1 μετά από μια πετυχημένη χρονιά. Προέρχονται από πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στη Ντανφέρμλιν, αλλά έμειναν στο 1-1. Η Χιμπέρνιαν προέρχεται από εύκολη νίκη απέναντι στην Μπέργουικ με 0-3. Πιστεύω θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: GOAL - GOAL
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.60 Tipico



Dealaki
Οι καλύτερες προσφορές είναι στο Dealaki !!! 
Πατήστε εδώ

Acai Berry Thin
Το κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους Acai Berry Thin !!!
Πατήστε εδώ


 Caesar

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου