powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Σάμροκ, Λίντσερ και στο βάθος...Αρούμπα!!!

Καλησπέρα. Στην τελευταία μας ανάρτηση μας χάλασε το απόλυτο η Μόρτον στο 87'. Πάμε να ασχοληθούμε σήμερα με την επανέναρξη της Β' Αυστρίας και τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Εφτά βασικοί παίχτες έφυγαν από τη Λουστενάου. Συνολικά με κάποιες προσθήκες που έγιναν έχει η ομάδα μόλις 6 μέσους και στο σύνολο μόλις 15 παίχτες, εξαιρουμένων των τερματοφυλάκων. Το μικρότερο και το πιο νεανικό σύνολο της κατηγορίας. Από την άλλη, η Λίντσερ μπορεί να είχε κάποιες αποχωρήσεις, αλλά με τις προσθήκες που έκανε θα διεκδικήσει την άμεση επιστροφή στην πρώτη κατηγορία. Παρ' όλο που είναι πρεμιέρα θα στηρίξουμε το διπλό.

Η επόμενη βασική μας πρόταση θα είναι ο άσσος της Σάμροκ στον πρώτο αγώνα απέναντι στη Φλόρα Ταλίν για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Μεγάλη διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων. Συνυπολογίζοντας και τα δυο άσκοπα φιλικά που έδωσε τις τελευταίες 6 μέρες η Φλόρα (0-3 Γκενκ, 2-2 Βίσλα Κρακοβίας), ποντάρουμε στον άσσο.

FC LUSTENAU - LASK LINZ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2
ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.12 Betfair


SHAMROCK - FLORA TALLINN

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.55 Betfair


VALUE BET

ST. LUCIA - ARUBA   2   Betfair 10.00

Επαναληπτικός αγώνας για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου. 4-2 κέρδισε η Aruba το πρώτο παιχνίδι. Το OVER 2.5 λογικά πολύ άνετα. Κανονικά το παιχνίδι είναι για 3,4,5,6-0, αλλά λόγω απόδοσης και όντας η φιλοξενούμενη ομάδα πολύ καλή στις αντεπιθέσεις θα ποντάρουμε στο διπλό.



Dealaki
Οι καλύτερες προσφορές είναι στο Dealaki !!! 
Πατήστε εδώ

Acai Berry Thin
Το κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους Acai Berry Thin !!!
Πατήστε εδώ


 Caesar

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου