powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Επιστροφή στις νίκες για Οντ Γκρένλαντ!!!

Καλησπέρα! Σιγά σιγά επανερχόμαστε σε κανονικούς ρυθμούς. Επανέναρξη του πρωταθλήματος της 2. Bundesliga σήμερα. Πάμε να ρίξουμε μια ματιά.

Το Κότμπους-Δρέσδη είναι τοπικό ντέρμπι. Χωρίς τους δυο περσινούς πρώτους σκόρερ της φέτος η γηπεδούχος. Ελάχιστη μεταγραφική βοήθεια στη νεοφώτιστη Δρέσδη, αλλά καλή παρουσία στα φιλικά προετοιμασίας. Λογικά άσσος, αλλά δεν αξίζει σε τέτοιες αποδόσεις. NO BET το Γκρόιτερ- Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Θα ποντάρουμε όμως στο διπλό της Ουνιόν Βερολίνου, που έκανε καλές προσθήκες και απέναντι στην FSV Frankfurt, η οποία έχασε αρκετούς σημαντικούς παίχτες χωρίς να τους αντικαταστήσει αντάξια, μπορεί τη νίκη.

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια θα στηρίξουμε την Οντ Γκρενλαντ να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στη Λίλεστρομ, που έχει σημαντικές απουσίες στο κέντρο και κάποια εσωτερικά προβλήματα.

Τέλος, στην Β' Αυστρίας θα στηρίξουμε τη νίκη της LASK Linz απέναντι στη St. Pölten. Η γηπεδούχος θέλει την επιστροφή στην πρώτη κατηγορία. Η φιλοξενούμενη δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο στην πρεμιέρα (ήττα 0-2 από St. Andrä).

ODD GRENLAND - LILLESTROM

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1
ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.16 Betfair


FSV FRANKFURT - UNION BERLIN

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2
ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.62 Betfair


LASK LINZ - ST. PÖLTEN

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.55 Betfair

Dealaki
Οι καλύτερες προσφορές είναι στο Dealaki !!! 
Πατήστε εδώ

Acai Berry Thin
Το κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους Acai Berry Thin !!!
Πατήστε εδώ


 Caesar

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου