powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑΜΕΙΟ...!!!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους! Αρχίζει ''ζωντανεύει'' σιγά-σιγά το στοιχηματικό κουπόνι με τα την έναρξη των ''μεγάλων'' πρωταθλημάτων να μην αργεί. Αρκετά άτυχος χθες ο φίλος Caesar, με την εξέλιξη του σκορ στα δύο χαμένα παιχνίδια να το καταδεικνύει. Με Βραζιλία θα ασχοληθούμε σήμερα και πρώτη κατηγορία. Πάμε να δούμε, λοιπόν, τα παιχνίδια:

Πρώτη μας επιλογή το παιχνίδι της Atletico Goianiense με την Avai. Παρατηρώντας κανείς τα τελευταία οχτώ αποτελέσματά της φιλοξενούμενης ομάδας τις οχτώ τελευταίες αγωνιστικές εντός και εκτός έδρας, παρατηρεί πως σε κανένα από αυτά δεν έχει φέρει σύνολο τερμάτων 2-3, με το σύνολο να παίζει τόσο στο 0-1, όσο και στο 4-6. Δεν γίνεται να συνεχιστεί για πολύ αυτό και ξεκινάμε να το κυνηγάμε από σήμερα και σε τυχόν μη επαλήθευσή του διπλασιάζουμε το ποντάρισμα την επόμενη φορά.

Δεύτερη επιλογή μας το παιχνίδι της Coritiba με τη Fluminense. Ακριβώς ίδιο το ποντάρισμά μας και σε αυτόν τον αγώνα. Σε 5 από τα 6 παιχνίδια που έχουν δώσει οι δύο ομάδες τα τελευταία χρόνια έχουν φέρει σύνολο τερμάτων 2-3. ''Αγαπημένο'' και στις δύο ομάδες φέτος το συγκεκριμένο σύνολο τερμάτων. Γιατί όχι να μην επαληθευτεί, λοιπόν και απόψε

ATLETICO GOIANIENSE - AVAI

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2-3 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.00 Bet365


CORITIBA - FLUMINENSE

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2-3 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.00 Bet365



Dealaki
Οι καλύτερες προσφορές είναι στο Dealaki !!! 
Πατήστε εδώ

Acai Berry Thin
Το κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους Acai Berry Thin !!!
Πατήστε εδώ


 Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου