powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

ΑΡΓΑ Η' ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑΜΕΙΟ...!!!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Δεν περάσανε οι δύο εκτιμήσεις που είχαμε δώσει την τελευταία φορά με τα σύνολα τερμάτων. Στο παιχνίδι της Coritiba είχαμε σύνολο τερμάτων ''4-6'', ενώ σε αυτό της Avai ''0-1'', με το πρώτο τέρμα παρακαλώ να σημειώνεται στο συγκεκριμένο παιχνίδι στο 12ο μόλις λεπτό. Πάμε να δούμε τώρα πως ακριβώς συνεχίζουμε:

Επιλογή μας για ποντάρισμα, παιχνίδι από το βραζιλιάνικο πρωτάθλημα για ακόμα μια φορά, παρ' όλη την αποτυχία μας τελευταία. Έχει ολοκληρωθεί η 10η αγωνιστική στην πρώτη κατηγορία του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος. Σε αυτές, λοιπόν, τις 10 πρώτες αγωνιστικές η ομάδα της Avai, στα παιχνίδια που έχει δώσει, φέρνει τα εξής σύνολα τερμάτων:

                                             1η αγωνιστική - 10η αγωνιστική

CR Flamengo/RJ4-0Avai FC/SC
Avai FC/SC1-3Atlético Mineiro/MG
Santos FC/SP3-1Avai FC/SC
Avai FC/SC2-2América Mineiro/MG
Palmeiras/SP5-0Avai FC/SC
Avai FC/SC0-1Fluminense/RJ
Grêmio/RS2-2Avai FC/SC
Avai FC/SC2-2Bahia/BA
Atlético/PR0-0Avai FC/SC
Atlético/GO0-1Avai FC/SC
Πηγήhttp://www.futbol24.com/team/Brasil/Avai-FCSC/

Έχουμε, λοιπόν: 3 αγωνιστικές σύνολο τερμάτων ''0-1''...
                         7 αγωνιστικές σύνολο τερμάτων ''4-6''...

Αργά ή γρήγορα το σύνολο τερμάτων ''2-3'' θα εμφανιστεί σε παιχνίδι πρωταθλήματος της Avai!  Όλο το θέμα είναι τη στιγμή που θα έρθει να μας πληρώσει. Ξεκινάμε, λοιπόν, από το επόμενο παιχνίδι της στις 22 Ιουλίου (2:00), με αντίπαλο την Internacional και ποντάρουμε στη συγκεκριμένη επιλογή που όπως έχουμε διαπιστώσει βρίσκεται σταθερά στην απόδοση του 2.00 στη στοιχηματική εταιρία της Bet365. Αν δεν επαληθευτεί την επόμενη φορά, διπλασιάζουμε το αρχικό μας ποντάρισμα στην επόμενη αγωνιστική και με ακριβώς τον ίδιο τρόπο αργά ή γρήγορα θα βγούμε με καθαρό κέρδος το αρχικό μας ποντάρισμα. Παίζουμε με πιθανότητες σίγουρα υπέρ της επιλογής μας, μιας και το σύνολο τερμάτων ''2-3'', πρόκειται για το πιθανότερη επιλογή, σχεδόν σε όλους τους αγώνες του στοιχηματικού κουπονιού, εν συγκρίσει πάντα με το ''0-1'' και ''4-6'', όπως άλλωστε μπορεί εύκολα να διαπιστώσει κανείς από τις αποδόσεις που δίνονται κάθε φορά.

Για να βγούμε εν τέλει κερδισμένοι πρέπει να πούμε πως στις 4-5 επόμενες αγωνιστικές για παράδειγμα είμαι διατεθειμένος να το ακολουθήσω,έχοντας πάντα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό στην άκρη ως buck up.

Παράδειγμα: Ξεκινάει κάποιος με ποντάρισμα 5 ευρώ. Αν επαληθευτεί την επόμενη αγωνιστική, βγαίνει κερδισμένος κατά 5 ευρώ ως καθαρό κέρδος. Αν όμως δεν επαληθευτεί και την επόμενη αγωνιστική, ποντάρει στην παρεπόμενη αγωνιστική 10 ευρώ. Αν επαληθευτεί τότε έχει ποντάρει σύνολο, από την αρχή που μπήκε σε αυτή τη διαδικασία 5+10= 15 ευρώ και κερδίζει 20 ευρώ, καθαρό, λοιπόν, κέρδος στα 5 ευρώ. Αν και πάλι δεν επαληθευτεί συνεχίζει με τον ίδιο τρόπο και την επόμενη φορά και ούτω καθεξής.

Καλή τύχη σε όσους μας ακολουθήσουν. Η επιλογή του αρχικού πονταρίσματος είναι επιλογή του καθενός. Πολλά βάζετε...πολλά παίρνετε !!!

AVAI - INTERNACIONAL

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2-3 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.00 Bet365



Dealaki
Οι καλύτερες προσφορές είναι στο Dealaki !!! 
Πατήστε εδώ

Acai Berry Thin
Το κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους Acai Berry Thin !!!
Πατήστε εδώ


 Laftsis

1 σχόλιο:

  1. ωραία φίλε! τώρα ανακάλυψα το μπλόγκ σου! πάω να διαβάσω κι άλλα. συνέχισε έτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή