powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

ΔΥΟ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ BUNDESLIGA!

Καλημέρα σας! Χθες μας τα χάλασε το over 2.5 της Bayern, αλλά μας δικαίωσε η Schalke που ξέσπασε απέναντι στην Κολωνία, νικώντας 5-1. Σήμερα στη Bundesliga έχουμε δύο αγώνες που και οι δύο είναι δύσκολοι.

KAIZERSLAUTERN - AUGSBURG

Οι γηπεδούχοι έκαναν κακή αρχή, χάνοντας 2-0 από την Werder Bremen, αλλά σήμερα μέσα στο σπίτι τους θα αναζητήσουν την πρώτη νίκη απέναντι στην Augsburg, που παρ' όλο την καλή της εμφάνιση στην πρώτη αγωνιστική, κατάφερε να πάρει τον έναν βαθμό της ισοπαλίας, με αντίπαλο την Freiburg. Το αποψινό παιχνίδι θα είναι δύσκολο, εφόσον η Augsburg έχει την προϊστορία με το μέρος της και επίσης καλή ψυχολογία, μετά από την ισοπαλία που πήρε, αλλά από την άλλη, η Kaizerslautern θέλει να κάνει μία αρχή, παίρνοντας κάποιο θετικό αποτέλεσμα μέσα στην έδρα της. Αν έπρεπε να παίξω κάποιο τελικό σημείο, θα έπαιζα την ισοπαλία με απόδοση 3.60.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2-3 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.95 Bet365


BAYER LEVERKUSEN - WERDER BREMEN

Κακό ξεκίνημα και από τους γηπεδούχους, οι οποίοι έχασαν 2-0 από την Mainz, κάνοντας μία μέτρια εμφάνιση. Σήμερα θέλουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα στο γήπεδο τους, απέναντι σε μία φορμαρισμένη Werder, η οποία νίκησε 2-0 την Kaizerslautern και έδειξε θετικά στοιχεία κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Οι επιθετικές γραμμές των δύο ομάδων είναι δυνατές και στα μεταξύ τους στο παρελθόν, σε κάθε αγώνα σημειώνονται αρκετά τέρματα. Οπότε θα πάμε με το over 2.5.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: OVER 2.5 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.66 Bet365

VALUE BET

KAIZERSLAUTERN - AUGSBURG

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: X
ΑΠΟΔΟΣΗ: 3.60 Bet365

Figame.gr
Τα φθηνότερα Αεροπορικά, Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια είναι στο Figame.gr !!!
Τα φθηνότερα Ξενοδοχεία και Ταξιδιωτικά Πακέτα είναι στο Figame.gr !!! 

Dealaki.gr
Οι καλύτερες προσφορές είναι στο Dealaki.gr !!! 

Acai Berry Thin
Το κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους Acai Berry Thin !!!



TsiRi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου