powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

PANATHINAIKOS - MACCABI TEL AVIV!

Καλημέρα σε όλους! Και ενώ το καλοκαίρι οδεύει προς το τέλος του και η Αθήνα γεμίζει μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο, αφού γεμίσαμε τις μπαταρίες μας, επιστρέφουμε κι εμείς από σήμερα σε εντατικούς ρυθμούς με εκτιμήσεις και προτάσεις, ευελπιστώντας πάντοτε να μας στέλνουν στο ταμείο! Καλό φθινόπωρο να έχουμε φίλες και φίλοι, υγεία πάνω από όλα και μία καλή και τυχερή στοιχηματική χρονιά! Με τον επαναληπτικό αγώνα του Παναθηναϊκού απέναντι στη Μακάμπι έχω επιλέξει να ασχοληθώ σήμερα. Μία μεγάλη απόδοση θα κυνηγήσουμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι και αν επαληθευτεί θα πληρωθούμε πολύ πολύ καλά. Πάμε να δούμε, λοιπόν, αναλυτικότερα:

Μετά τις απογοητευτικές εμφανίσεις στους προκριματικούς του Champions League απέναντι στην Οντένσε και τον αποκλεισμό των πρασίνων από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, μία ακόμα τραγική βραδιά για το τριφύλλι υπήρξε το βράδυ της προηγούμενης Πέμπτης στο Τελ Αβίβ, απέναντι στην ομάδα της Μακάμπι. Ο Παναθηναϊκός μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο, με ευκαιρίες για γκολ εκατέρωθεν, στο δεύτερο ημίχρονο απλά δεν βγήκε ποτέ στον αγωνιστικό χώρο και κάπως έτσι καταλήξαμε στο τελικό 3-0 υπέρ της ομάδας του λαού.

Η Μακάμπι έρχεται απόψε στο ΟΑΚΑ με σκοπό να διαφυλάξει το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού, που της δίνει το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League. Το έργο της ομάδας του Φερέιρα είναι αρκετά δύσκολο, αλλά παρ' όλες τις δυσκολίες οι πράσινοι είναι αισιόδοξοι πως μπορούν να τα καταφέρουν και να είναι εκείνοι που θα πανηγυρίσουν στο τέλος την πρόκριση, ανακουφίζοντας παράλληλα κατά ένα τρόπο και τους αγανακτισμένους οπαδούς τους. Ο Παναθηναϊκός είναι ανώτερη ομάδα από τους Ισραηλινούς, όμως κάτι τέτοιο θα πρέπει να το δείξει μέσα στο γήπεδο. Οι παίχτες του Φερέιρα είναι αναγκασμένοι να πιέσουν από το πρώτο λεπτό, προσέχοντας ταυτόχρονα και τα μετόπισθεν, καθώς σε περίπτωση επίτευξης τέρματος από την πλευρά των φιλοξενούμενων, το έργο του τριφυλλιού καθίσταται σχεδόν αδύνατο.

Οι εμφανίσεις του Παναθηναϊκού δεν έχουν πείσει κανένα μέχρις στιγμής. Εκτιμώ απόψε ότι οι πράσινοι θα ξυπνήσουν και θα θυμηθούν το παλιό καλό τους ευρωπαϊκό αγωνιστικό προφίλ. Απέναντι σε μία ομάδα που θα κατέβει με ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές και είναι θεωρητικά κατώτερή του, ο Παναθηναϊκός μπορεί να καταφέρει να ανατρέψει το σκορ και να πάρει την πρόκριση. Όλα αυτά θεωρητικά πάντα... Θα περιμένω να το δω και στην πράξη απόψε το βράδυ...και φυσικά να πληρωθώ και καλά από αυτή μου την επιλογή... Έτσι, λοιπόν, έχουμε:

PANATHINAIKOS - MACCABI TEL AVIV

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ
ΑΠΟΔΟΣΗ: 10.00 Bet365

Καλή τύχη σε κάθε σας επιλογή...!!! Αγωνιστικούς χαιρετισμούς...~

Figame.gr
Τα φθηνότερα Αεροπορικά, Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια είναι στο Figame.gr !!!
Τα φθηνότερα Ξενοδοχεία και Ταξιδιωτικά Πακέτα είναι στο Figame.gr !!! 

Dealaki.gr
Οι καλύτερες προσφορές είναι στο Dealaki.gr !!! 

Acai Berry Thin
Το κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους Acai Berry Thin !!!



CaptaiN

1 σχόλιο:

  1. ρισκαδορικη επιλογη αλλα αξιζει τον κοπο... το θεμα ειναι να μην δεχτει γκολ ο παναθηναικος (κομματακι δυσκολο) και να σκοραρει σχετικα γρηγορα..
    καλη επιτυχια

    http://road2sports.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή