powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

CHAMPIONS LEAGUE ΤΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!

Καλημέρα σε όλους! Άτυχοι ήμασταν στο χθεσινοβραδινό αγώνα που προτείναμε μεταξύ Χετάφε-Μπέτις, καθώς μετά το 1-0 στο 31' λεπτό της αναμέτρησης δεν σημειώθηκε άλλο γκολ και έτσι δεν επιβεβαιώθηκε η εκτίμησή μας στα 2-3 τέρματα. Με μία δυνατή δυάδα από το πρόγραμμα του Champions League θα συνεχίσουμε σήμερα, καθώς επίσης και με ένα ποντάρισμα από Αγγλία που το πιστεύω πολύ, ευελπιστώντας να δικαιωθούμε και να οδηγηθούμε στο ταμείο. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις προτάσεις:

BAYERN MUNCHEN - MANCHESTER CITY

Απόψε στο Allianz Arena διεξάγεται ίσως ο πιο ενδιαφέρον αγώνας στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων. Η Μπάγερν μετά τη νίκη της επί της Βιγιαρεάλ στην Ισπανία, θέλει να διπλασιάσει τις νίκες της απόψε το βράδυ και να είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου. Οι Βαυαροί  είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένοι αυτήν την περίοδο και θα κυνηγήσουν τους τρεις βαθμούς της νίκης προκειμένου να ικανοποιήσουν και τους οπαδούς τους στην πρώτη φετινή αναμέτρηση της Μπάγερν στην έδρα της, για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Στην αντίπερα όχθη, η Μάντσεστερ Σίτι μόνο για τουρισμό δεν έχει ταξιδέψει στο Μόναχο. Το συγκρότημα του Ρομπέρτο Μαντσίνι έχει δείξει θετικότατα δείγματα μέχρις στιγμής, παρουσιάζοντας μία καλοδουλεμένη και οργανωμένη ομάδα. Στην πρώτη αγωνιστική παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία στη Νάπολι (1-1) και απόψε απέναντι στην πολύ πιο έμπειρη σε τέτοιους αγώνες Μπάγερν, θα προσπαθήσει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι η φετινή Σίτι έχει μεγάλη ποιότητα στην ενδεκάδα της και με επιθετικά όπλα της τους Νασρί, Σίλβα, Αγκουέρο και Τζέκο μπορεί τουλάχιστον να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας από το Allianz Arena. Έτσι, λοιπόν, έχουμε:

EKΤΙΜΗΣΗ: X2
AΠΟΔΟΣΗ: 1.80 Expekt


REAL MADRID - AJAX

Στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου η Ρεάλ υποδέχεται τον Άγιαξ. Οι Μαδριλένοι, μετά τη νίκη τoυς στο Ζάγκρεμπ επί της Ντιναμό την πρώτη αγωνιστική, αναμένεται να διπλασιάσουν τις νίκες τους απόψε απέναντι στον Αίαντα. Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί και πέρσι στη φάση των ομίλων, με τη Ρεάλ να επικρατεί και τις δύο φορές. Όσο και να προσπαθήσει ο Άγιαξ, η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο είναι ανώτερη και θα το δείξει και μέσα στο γήπεδο. Αναμένω σφυροκόπημα της Ρεάλ και θα ποντάρω στη νίκη της με πάνω από ένα γκολ διαφορά. Έτσι, λοιπόν:

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1 (HC 0-1)
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.60 Expekt


STOCKPORT - FLEETWOOD TOWN

Εκτός από τους αγώνες του Champions League, θα ήθελα να σταθώ και στον αγώνα για το πρωτάθλημα της Conference μεταξύ Στόκπορτ-Φλίτγουντ. Το αξιοσημείωτο στο συγκεκριμένο παιχνίδι και γενικά για τη συγκεκριμένη κατηγορία, είναι ότι η ομάδα της Στόκπορτ μετά από τις 11 πρώτες αγωνιστικές, αποτελεί τη μοναδική ομάδα που δεν έχει φέρει ακόμα over! Οι γηπεδούχοι σκοράρουν και δέχονται γκολ σχεδόν σε όλα τα ματς, αλλά αξιοπερίεργο είναι το γεγονός, ότι τα 8 από τα 11 ματς τους έχουν λήξει με σκορ 1-1...!!! Η φιλοξενούμενη Φλίτγουντ είναι κι αυτή ομάδα που βάζει και δέχεται γκολ, με χαρακτηριστικά εύκολο τρόπο. Χωρίς περαιτέρω ανάλυση, πιστεύω ότι μετά από 11 under ήρθε η ώρα για το πρώτο over της Στόκπορτ, σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες θα βοηθήσουν αμφότερες προκειμένου να επαληθευτεί το ποντάρισμά μας και να μας πληρώσουν επίσης πολύ καλά...Εν ολίγοις:

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: OVER 2.5 GOALS
AΠΟΔΟΣΗ: 1.90 Expekt

Καλή τύχη σε κάθε σας επιλογή! Αγωνιστικούς χαιρετισμούς...~

BetBeast.com
ΤΕΡΑΣτιες αποδόσεις, ΤΕΡΑΣτια ποικιλία αθλημάτων BetBeast.com !!!
Πατήστε εδώ

Dealaki.gr
Οι καλύτερες προσφορές είναι στο Dealaki.gr !!! 
Πατήστε εδώ

Acai Berry Thin
Το κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους Acai Berry Thin !!!
Πατήστε εδώ


CaptaiN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου