powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΓΙΑ INTER!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Για τη χθεσινή εκτίμηση του CaptaiN και το πως ακριβώς χάθηκε, στεκόμαστε στον παράγοντα ατυχίας και μόνο, όπως άλλωστε σωστά αιτιολογήθηκε τόσο στο chat box, όσο και στη σημερινή του ανάρτηση. Δυνατές οι εκτιμήσεις του για απόψε, μακάρι να επαληθευτούν. Σε Champions League θα σταθούμε και εμείς απόψε, με εκτίμηση από τον αγώνα που ανοίγει την αυλαία στις 19:00 στη Ρωσία. Στατιστικό ποντάρισμα, λοιπόν, όπως καταλάβατε και από τον τίτλο, πάμε να δούμε το λόγο:

Η CSKA Moscow υποδέχεται την Inter στο κατάμεστο Luzhniki Stadium. Οι ''Μοσχοβίτες'' μετά την ισοπαλία την 1η αγωνιστική στην έδρα της Lille, θέλουν απόψε να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης. Από την άλλη, η Inter μετά το μη αναμενόμενο στραπάτσο της πρεμιέρας από τη Trabzonspor στο Μιλάνο (0-1), βρίσκεται πλέον από νωρίς με την πλάτη στον τοίχο. Επιλογή μας για στοιχηματισμό στο συγκεκριμένο παιχνίδι το σύνολο τερμάτων 2-3. Ο λόγος καθαρά στατιστικός, αφού η Inter από την έναρξη του πρωταθλήματος και στον ένα αγώνα που έχει δώσει προς το παρών για το Champions League, μετράει δύο 4-6 γκολ, δύο 0-1 γκολ και ένα 7+. Μοναδικό σύνολο τερμάτων που ''λείπει'' είναι αυτό του 2-3! Το πιο πιθανό, άλλωστε σχεδόν σε κάθε αγώνα, κάτι που φαίνεται και από το φαβοριτισμό του σχεδόν στους περισσότερους αγώνες από τις στοιχηματικές εταιρείες. Δεν αναμένω να ξεφεύγει πολύ το παιχνίδι, αλλά από την άλλη να έχει γκολ.

CSKA MOSCOW - INTER

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2-3 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.00 Expekt


Δεύτερη επιλογή μας από Champions League, καθαρά ως fun bet, είναι από το παιχνίδι της Bayern Munchen με την Manchester City. Αρκετά οξύθυμος γενικότερα ως παίχτης ο Franck Ribery. Γιατί, λοιπόν, να μην δεχτεί μια κάρτα στον αποψινό αγώνα; Αρκετές μονομαχίες αναμένω μεταξύ των παιχτών των δύο ομάδων απόψε το βράδυ. Σε κάποια από αυτές λογικά θα είναι και ο Γάλλος άσσος των Βαυαρών. Το ακολουθούμε, μιας και είναι ο κύριος αγώνας που θα παρακολουθούμε το βράδυ, λόγο μη συνδρομητικής τηλεόρασης και αν κάτσει θα μας πληρώσει απόδοση του 5.00!

BAYERN MUNCHEN - MANCHESTER CITY

ΕΚΤΙΜΗΣΗΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΚΑΡΤΑ Ο FRANCK RIBERY
ΑΠΟΔΟΣΗ: 5.00 Expekt

BetBeast.com
ΤΕΡΑΣτιες αποδόσεις, ΤΕΡΑΣτια ποικιλία αθλημάτων BetBeast.com !!!
Πατήστε εδώ

Dealaki.gr
Οι καλύτερες προσφορές είναι στο Dealaki.gr !!! 
Πατήστε εδώ

Acai Berry Thin
Το κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους Acai Berry Thin !!!
Πατήστε εδώ


Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου