powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Αν δε σου κολλάει ύπνος...

Καλησπέρα και πάλι. Αμφίρροπο παιχνίδι έγινε σήμερα Laftsis στο Σαν Νίκολα, αλλά οι γηπεδούχοι της Bari άξιζαν και πήραν τη νίκη. Από τις υπόλοιπες εκτιμήσεις μας επιβεβαιώθηκε η Ντούισμπουργκ, αλλά έχασε η Καρλσρούη. Αναμένοντας τη Σιντ Τρούιντεν και τη βόμβα της Σανταντέρ, ας κοιτάξουμε μερικούς μεταμεσονύχτιους αγώνες από την Αμερικανική Ήπειρο.

Ουάσινγκτον-Σικάγο ο πρώτος αγώνας. Στο Βανκούβερ έχασε 2-1, μόνο και μόνο από την τραγική εμφάνιση και τα λάθη του αμυντικού με το νούμερο 21 στη φανέλα, του Woolard. Δεν της δόθηκε και καθαρό πέναλτι στο 75ο λεπτό. Πίεσε αρκετά στο τέλος, αλλά δεν κατάφερε ούτε να ισοφαρίσει. Είναι ακόμα μέσα στο παιχνίδι των Playoffs, χρειάζεται όμως κάθε πιθανό βαθμό. Το Σικάγο δεν προλαβαίνει πια την είσοδο στην προνομιούχο δεκάδα. Επιμένουμε στην Ουάσινγκτον. Άσσος.

Κάνσας-Νέα Υόρκη ο επόμενος αγώνας. Απίθανο να χάσουν την πρόκριση οι γηπεδούχοι. Σε καλό φεγγάρι οι φιλοξενούμενοι μετά τη νίκη απέναντι στους Λος Άντζελες Γκάλαξι. Οριακά στην προνομιούχο δεκάδα. Χρειάζονται τους βαθμούς. Παίζουμε Χ2.

Συνεχίζουμε με Μεξικό. Γουαδαλαχάρα-Τέκος. Χωρίς νίκη οι γηπεδούχοι εδώ και πέντε αγωνιστικές. Ευκαιρία να ξεμπουκώσουν απέναντι στην Τέκος των πολλών αμυντικών προβλημάτων. Η προϊστορία δείχνει άσσο. Ανησυχητικό μόνο το γεγονός ότι η Τέκος φέτος παίρνει αποτελέσματα εκτός έδρας. Λογικά άσσος.

DC UNITED - CHICAGO

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1
ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.05 Expekt


KANSAS - NEW YORK

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: X2
ΑΠΟΔΟΣΗ: 3.46 / 3.72 Pinnacle


GUADALAJARA - TECOS

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.77 Betfair

BetBeast.com
ΤΕΡΑΣτιες αποδόσεις, ΤΕΡΑΣτια ποικιλία αθλημάτων BetBeast.com !!!
Πατήστε εδώ

Dealaki.gr
Οι καλύτερες προσφορές είναι στο Dealaki.gr !!! 
Πατήστε εδώ

Acai Berry Thin
Το κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους Acai Berry Thin !!!
Πατήστε εδώ


Caesar

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου