powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

CHAMPIONS LEAGUE ΤΡΙΤΗΣ...!!!

Καλημέρα σε όλους τους φίλους! Ο καθένας με τις δικές του αιτιολογίες έδωσε τις εκτιμήσεις του στον αγώνα της Bari με την Empoli. Εν τέλει, νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της Bari με 1-0. Παρ' όλα αυτά, θα συνεχίσουμε και την επόμενη αγωνιστική να εμπιστευόμαστε την Empoli, αφού οι τρεις βαθμοί της νίκης δεν είναι μακριά. Εβδομάδα Champions League αυτή που διανύουμε. Πάμε να δούμε τις επιλογές μας:

Ξεκινάμε με τον αγώνα που διεξάγεται νωρίς στη Ρωσία μεταξύ της CSKA Moskva με την Trabzonspor. Έκανε την έκπληξη η τούρκικη ομάδα, κερδίζοντας στο Μιλάνο την Inter την πρώτη αγωνιστική. Δεν νομίζω πως μπορεί να ξανακαταφέρει κάτι παρόμοιο αυτή τη φορά στη Ρωσία, απέναντι σε μια έτσι κι αλλιώς πολύ καλύτερή της ομάδα. Παιχνίδι must win για τους γηπεδούχους το αποψινό, αν θέλουν να έχουν ελπίδες πρόκρισης, τουλάχιστον και στο Europa League. Ήρθε η ώρα να χάσουν οι Τούρκοι που μην ξεχνάμε παίζουν από σπόντα στους ομίλους του Champions Legue, μετά την απομάκρυνση της Fenerbahce. Επιλογή μας όχι απλά η νίκη των γηπεδούχων, αλλά η νίκη τους χωρίς να δεχτούν γκολ.

Συνεχίζουμε με τον αγώνα της Real Madrid με τη Lyon. Προσωπική μου εκτίμηση πως δεν θα ανοίξει πολύ το σκορ η Real. Λογικότατο φαβορί για τη νίκη, που δεν θα έχει πρόβλημα, όπως όλα δείχνουν, να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Στα 2-3 γκολ αναμένω το συνολικό αριθμό τερμάτων γενικά στο παιχνίδι, αφού η ειδικότερα η Lyon είναι ομάδα που ξέρει τι εστί Santiago Bernabeu και δεν νομίζω να επιχειρήσει να ανοιχτεί ιδιαίτερα. Αρκετά καλή απόδοση το συγκεκριμένο σύνολο τερμάτων και το εμπιστευόμαστε.

Σαν έκπληξη εκτιμώ τη μη νίκη της Manchester City απέναντι στην πιο έμπειρη σε Champions League Villareal, η οποία παραμένει χωρίς βαθμό στον όμιλο. Ακολουθεί την ερχόμενη αγωνιστική, στο αγγλικό πρωτάθλημα και το μεγάλο ντέρμπι κορυφής του Manchester μεταξύ της City και της United, οπότε ίσως μερικοί παίχτες των γηπεδούχων να μην αποδώσουν τα αναμενόμενα απόψε για ευνόητους λόγους. Ποντάρω στο διπλό με χάντικαπ +2 γκολ υπέρ της φιλοξενούμενης (1.80), από τη στιγμή ειδικότερα που αναμένω να σκοράρει η ισπανική ομάδα. Οι περισσότερο τολμηροί μπορούν να επιλέξουν απλά τη μη νίκη των γηπεδούχων (7.75), κρίνοντας πάντα αναλόγως και με την προσωπική τους διαίσθηση.

CSKA MOSKVA - TRABZONSPOR

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΝΙΚΗ CSKA ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΓΚΟΛ
ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.60 Expekt


REAL MADRID - LYON

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2-3 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.20 Expekt


MANCHESTER CITY - VILLAREAL

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2 (HC 0-2)
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.80 Expekt

BetBeast.com
ΤΕΡΑΣτιες αποδόσεις, ΤΕΡΑΣτια ποικιλία αθλημάτων BetBeast.com !!!
Πατήστε εδώ

Dealaki.gr
Οι καλύτερες προσφορές είναι στο Dealaki.gr !!! 
Πατήστε εδώ

Acai Berry Thin
Το κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους Acai Berry Thin !!!
Πατήστε εδώ


Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου