powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΑ ΓΚΟΛ!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους! Επιτυχημένη η χθεσινή μας εκτίμηση με το διπλό της Leverkusen, αφού το 0-1 που διαμορφώθηκε από το 2ο λεπτό της αναμέτρησης έμεινε μέχρι το τέλος. Ανάρτηση πολιτικού περιεχομένου από τον φίλο Caesar, με ποικίλα σχόλια. Πάμε στα του στοιχήματος. Με under-over και σύνολα τερμάτων έχουμε επιλέξει να ασχοληθούμε σήμερα. Πάμε να δούμε τις επιλογές μας:

Ξεκινάμε με το under στο παιχνίδι του Ατρόμητου με τον Πανιώνιο. Αθηναϊκό ντέρμπι που δύσκολα θα ανοίξει πολύ το σκορ. Λογικά επαληθεύεται η επιλογή των λίγων τερμάτων. Συνεχίζουμε με το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ. Προσωπική μου επιλογή το σύνολο τερμάτων 2-3, μιας και αναμένω τα συνολικά τέρματα μεταξύ under και over. Τέλος, επιλέγουμε την αναμενόμενη νίκη της Barcelona απέναντι στη Mallorca, σε συνδυασμό με το over 3.5 goals. Συνολική απόδοση τριάδας είναι κοντά στο 5.65! Καλή τύχη!

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: UNDER 2.5 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.53 Bet365


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΟΦΗ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2-3 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.05 Bet365


BARCELONA - MALLORCA

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1 ΚΑΙ OVER 3.5 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.80 Bet365

BetBeast.com
ΤΕΡΑΣτιες αποδόσεις, ΤΕΡΑΣτια ποικιλία αθλημάτων BetBeast.com !!!
Πατήστε εδώ

Dealaki.gr
Το Dealaki.gr συγκεντρώνει τις καλύτερες προσφορές που κυκλοφορούν στην αγορά. Κάντε "Like" στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τις καλύτερες προσφορές γύρω σας! Dealaki.gr !!!
Πατήστε εδώ

Acai Berry Thin
Το κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους Acai Berry Thin !!!
Πατήστε εδώ


Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου