powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...

Καλησπέρα σας!

TOTTENHAM - QPR

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 5η θέση με 16 βαθμούς και δείχνουν να τα πηγαίνουν πολύ καλά! Μέσα στην έδρα τους, κόντρα στην Qpr, πιστεύω πως θα περάσουν άνετα, παρόλο που οι φιλοξενούμενοι είχαν την τύχη με το μέρος τους απέναντι στην Chelsea την προηγούμενη αγωνιστική και κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι δεν πείθουν, εφόσον έχουν ήδη προλάβει να δεχτούν δύο βαριές ήττες, μία από την Bolton με 4-0 και μία από την Wigan με 6-0. Πιστεύω πως απέναντι στην Tottenham θα δεχτεί την τρίτη βαριά ήττα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1/1
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.95 Bet365


HAMBURGER - KAISERSLAUTERN

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται προτελευταίοι στον πίνακα, έχοντας μηδέν νίκες μέσα στο γήπεδό τους. Απόψε, μπορούν να πάρουν την πρώτη τους νίκη μέσα στο σπίτι τους με αντίπαλο την Kaiserslautern που ούτε κι αυτή δείχνει θετικά σημάδια στους αγώνες της, παρόλο που έχει δύο βαθμούς παραπάνω από το Hamburger. Πιστεύω πως και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν, γιατί βρίσκονται πολύ κοντά στο βαθμολογικό πίνακα και θα παλέψουν για τη νίκη, ώστε κάποια να ξεφύγει από τον πάτο. Αυτή πιστεύω πως θα είναι το Hamburger.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: OVER 2.5 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.90 Bet365


VALUE BETS

TOTTENHAM - QPR

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: OVER 3.5 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.50 Bet365


HAMBURGER - KAISERSLAUTERN

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1 KAI OVER 2.5 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ2.90 Bet365

Καλή τύχη!

BetBeast.com
ΤΕΡΑΣτιες αποδόσεις, ΤΕΡΑΣτια ποικιλία αθλημάτων BetBeast.com !!!
Πατήστε εδώ

Dealaki.gr
Το Dealaki.gr συγκεντρώνει τις καλύτερες προσφορές που κυκλοφορούν στην αγορά. Κάντε "Like" στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τις καλύτερες προσφορές γύρω σας! Dealaki.gr !!!
Πατήστε εδώ

Acai Berry Thin
Το κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους Acai Berry Thin !!!
Πατήστε εδώ


TsiRi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου