powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΙΔΙΚΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ...!!!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους! Μόνο η Barca μας έκανε τη χάρη τη χθεσινή μέρα! Κυριακή σήμερα και συνεχίζουμε με κύρια εκτίμηση από τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, παραθέτοντας και συμπληρωματικές εκτιμήσεις, πάντα με αιτιολογία. Πάμε, λοιπόν, να δούμε τι έχουμε ξεχωρίσει.

Απόλυτα ισορροπημένες οι αποδόσεις για το αποψινό ντέρμπι. Πρώτο από τα τρία συνεχόμενα ντέρμπι για την ομάδα του Jesualdo Ferreira. Μετά το χθεσινό, μη αναμενόμενο, στραβοπάτημα του Ολυμπιακού στο γήπεδο Καραϊσκακη με τον ΟΦΗ, όλοι στο στρατόπεδο των πρασίνων έχουν στο μυαλό τους την προσπέραση στη βαθμολογία του κύριου ανταγωνιστή τους για τον τίτλο. Αναμένω τέρματα στο αποψινό παιχνίδι και μάλιστα εκατέρωθεν, με τελικό νικητή την ομάδα του Παναθηναϊκού. Μόνο εγχώριες υποχρεώσεις για τους πράσινους, διακαής πόθος ο τίτλος φέτος, ειδικότερα με τις αρχικές αμφισβητήσεις για το φετινό σύνολο, αν καταφέρει και εκμεταλλευτεί με νίκη απόψε το χθεσινό στραβοπάτημα του Ολυμπιακού, αποκτά μεγάλο ψυχολογικό προβάδισμα.

Σύνολο τερμάτων στο παιχνίδι της AEK με τον Άρη η επιλογή μας για το έτερο σημερινό ντέρμπι. Πάμε με το σύνολο 2-3, μη μπορώντας να πάμε σε συγκεκριμένο σημείο.

Επιστροφή στα over για την Rosenborg με αντίπαλο την Brann στη συνέχεια. Αστεία αμυντικά η φιλοξενούμενη, ανοιχτό παιχνίδι εκατέρωθεν. Επιβεβαιώνονται λογικά τα πολλά τέρματα. Πάμε με το πολύ άνετο over, εννοώντας το over 4.5, με γκολ και από τις δύο ομάδες.

Συνεχίζουμε με εκτίμηση από το ισπανικό πρωτάθλημα. Επιστροφή στις νίκες για τους γηπεδούχους, επιστροφή στις ήττες για τους φιλοξενούμενους! Καλύτερη σαν ομάδα η φετινή Malaga από την Espanyol. Ειδικότερα τώρα που προέρχεται από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, επιβάλλεται η επιστροφή στις νίκες. 0/3 έχει τις τελευταίες αγωνιστικές και μάλιστα χωρίς να έχει σκοράρει. Άσσος από ημίχρονο και ξέσπασμα από τους γηπεδούχους.

ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2 ΚΑΙ OVER 2.5 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 5.50 Bet365


ΑΕΚ - ΑΡΗΣ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2-3 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.95 Bet365


ROSENBORG - BRANN

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: OVER 4.5 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 3.40 Bet365


MALAGA - ESPANYOL

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1/1
ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.60 Bet365

BetBeast.com
ΤΕΡΑΣτιες αποδόσεις, ΤΕΡΑΣτια ποικιλία αθλημάτων BetBeast.com !!!
Πατήστε εδώ

Dealaki.gr
Το Dealaki.gr συγκεντρώνει τις καλύτερες προσφορές που κυκλοφορούν στην αγορά. Κάντε "Like" στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τις καλύτερες προσφορές γύρω σας! Dealaki.gr !!!
Πατήστε εδώ

Acai Berry Thin
Το κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους Acai Berry Thin !!!
Πατήστε εδώ


Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου