powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

ΜΕ ΦΟΡΑ ΟΙ ''ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΔΕΣ''...!!!

Καλημέρα σε όλους τους φίλους και καλό μήνα! Με την εκτίμηση που είχαμε δώσει στο παιχνίδι της Malaga, να σπάει με γκολ στο πρώτο ημίχρονο, στις καθυστερήσεις του, μας χάλασε το απόλυτο. Ό,τι και να πούμε για τα άλλα παιχνίδια θα είναι λίγο! Οι αποδόσεις μιλάνε από μόνες τους (5.50, 3.60, 1.95). Μακάρι να συνεχίσουμε το ίδιο καλά. Εβδομάδα Champions League αυτή που διανύουμε και οι επιλογές για στοιχηματισμό αρκετές. Πάμε να δούμε τις επιλογές μας:

Στο Emirates Stadium, η φορμαρισμένη πλέον, αυτήν την περίοδο, Arsenal υποδέχεται τη Marseille για την 4η αγωνιστική του 6ου ομίλου. Έδειξε πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση η ομάδα του Λονδίνου, με την εμφατική της νίκη, στην έδρα της Chelsea με 3-5, για την τελευταία αγωνιστική στο αγγλικό πρωτάθλημα. Καθαρίζουν σιγά σιγά την υπόθεση πρώτη θέση ομίλου οι ''κανονιέρηδες''. Ο άσσος σε συνδυασμό με τα πολλά τέρματα θα είναι η επιλογή μας, μιας και οι γηπεδούχοι επιθετικά έχουν σχεδόν σίγουρο το γκολ, ενώ από την άλλη, μπάζουν στα μετόπισθεν.

Συνεχίζουμε με τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Dortmund. Μονόδρομος η νίκη για τη γερμανική ομάδα αν θέλει να παραμείνει ζωντανή στην υπόθεση πρόκριση, αν και δύσκολο. Τουλάχιστον για την 3η θέση, που οδηγεί στο Europa League θα τα παίξουν όλα για όλα. Σε αρκετά καλή κατάσταση οι αποψινοί γηπεδούχοι, που θα παίξουν σε ένα κατάμεστο Westfalenstadion, με 70.000 σχεδόν πιστούς στο πλευρό τους. Επιλογή μου για στοιχηματισμό παρ' όλα αυτά, δεν θα είναι ο άσσος, μιας και δεν με πολυκαλύπτει το 1.44, αλλά το ειδικό ποντάρισμα των περισσότερων τερμάτων στο δεύτερο ημίχρονο, μιας και αναμένω πως με το οποιοδήποτε σκορ μπούνε στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες, στο 2ο ημίχρονο θα ανοιχτούν εκατέρωθεν περισσότερο, για να κυνηγήσουν γκολ.

ARSENAL - MARSEILLE

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1 ΚΑΙ OVER 2.5 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.50 Bet365


DORTMUND - OLYMPIACOS

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΚΟΛ ΣΤΟ 2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ
ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.00 Bet365

BetBeast.com
ΤΕΡΑΣτιες αποδόσεις, ΤΕΡΑΣτια ποικιλία αθλημάτων BetBeast.com !!!
Πατήστε εδώ

Dealaki.gr
Το Dealaki.gr συγκεντρώνει τις καλύτερες προσφορές που κυκλοφορούν στην αγορά. Κάντε "Like" στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τις καλύτερες προσφορές γύρω σας! Dealaki.gr !!!
Πατήστε εδώ

Acai Berry Thin
Το κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους Acai Berry Thin !!!
Πατήστε εδώ


Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου