powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

CHAMPIONS LEAGUE ΚΑΙ EUROLEAGUE!

Καλημέρα σε όλους τους φίλους! Ημέρα των εκπλήξεων η χθεσινή στο Champions League, αφού δεν είναι πως απλά δεν πέρασαν φαβορί τύπου Arsenal, Chelsea, αλλά έσπασαν και αρκετά στοιχήματα πάνω σε σύνολα γκολ, όπως για παράδειγμα αυτό στο παιχνίδι του Ολυμπιακού. Σχεδόν άπαντες μιλούσαν για χορό τερμάτων στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Ούτε καν το σύνολο τερμάτων 2-3 δεν επιβεβαιώθηκε και φανταστείτε με γκολ μόλις στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης. Άθλιο ποδοσφαιρικό θέαμα εκατέρωθεν και σε συνδυασμό με τα παραπάνω καταλήξαμε στο 0/2 για χθες. Με ομάδα που αποφασίζει να επιτεθεί, όσο μπορούσε, μετά το 85ο λεπτό, εντελώς άναρχα, κύριες ευθύνες πηγαίνουν στο προπονητικό team. Αρκετοί μιλούσαν για υπερομάδα και κλάσεις ανώτερο σύνολο από τον κύριο ανταγωνιστή στο εγχώριο πρωτάθλημα, Παναθηναϊκό. Μέχρι νεωτέρας, κάποιοι αρκεί να περιμένουν, ίσως λίγο, ίσως αρκετά. Ευχαριστηθείτε από το ποδόσφαιρό σας προς το παρών! Πάμε στα στοιχηματικά:

Ξεκινάμε, λοιπόν, με Champions League και τον αγώνα της Villareal με την Mancester City. Επιλογή μας στο συγκεκριμένο παιχνίδι η μη ήττα των γηπεδούχων. Άτυχη στάθηκε η ισπανική ομάδα την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα των ''πολιτών'', μιας και έχασε την ισοπαλία, στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού. Στάθηκε αρκετά καλά καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και απόψε εκτιμώ πως τουλάχιστον δεν θα φύγει ηττημένη. Συνεχίζουμε με τον αγώνα της Inter με την Lille. Σύνολο τερμάτων η επιλογή μας στο συγκεκριμένο παιχνιδι. Η Inter εγχώρια πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Μεγάλη η δίψα των παιχτών για νίκη απόψε για να επιστρέψουν τα χαμόγελα στο στρατόπεδο των ''Nerrazuri''. Δεν αναμένεται να παραδοθεί αμαχητί, παρ' όλα αυτά η φιλοξενούμενη Lille. Έχασε την προηγούμενη αγωνιστική 0-1 στην έδρα της από την Inter, θα προσπαθήσει απόψε για το καλύτερο. Πάω με τα 2-3 γκολ, μιας και αναμένω παιχνίδι μεταξύ under και over.

Μπασκετικά συνεχίζουμε με Euroleague στη συνέχεια. Κερδίζει η Caja Laboral τον Ολυμπιακό. Πολύ καλύτερη ομάδα από τους ερυθρόλευκους. Πάμε με τον άσσο και το χάντικαπ των 4.5 πόντων υπέρ των φιλοξενούμενων για μεγαλύτερη ασφάλεια. Δεύτερη επιλογή μας ο άσσος της Montepaschi Siena απέναντι στην τούρκικη Galatasaray. Διαφορά κλάσης μεταξύ των δύο ομάδων. Όπως στο προηγούμενο παιχνίδι μειώσαμε το χάντικαπ για ασφάλεια, έτσι και εδώ θα το μειώσουμε και θα ποντάρουμε στον άσσο με μειονέκτημα 6.5 πόντων.

VILLAREAL - MANCHESTER CITY

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1X
ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.25 Bet365


INTER - LILLE

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2-3 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.95 Bet365


CAJA LABORAL - OLYMPIACOS

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1 (-4.5 ΠΟΝΤΟΙ)
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.57 Bet365


MONTEPASCHI SIENA - GALATASARAY

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1 (-6.5 ΠΟΝΤΟΙ)
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.64 Bet365

ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ''LIKE'' ΣΤΟ DEALAKI.GR ΜΕΣΩ FACEBOOK, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ, ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ''ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ''. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ...!!!

BetBeast.com
ΤΕΡΑΣτιες αποδόσεις, ΤΕΡΑΣτια ποικιλία αθλημάτων BetBeast.com !!!
Πατήστε εδώ

Dealaki.gr
Το Dealaki.gr συγκεντρώνει τις καλύτερες προσφορές που κυκλοφορούν στην αγορά. Κάντε "Like" στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τις καλύτερες προσφορές γύρω σας! Dealaki.gr !!!
Πατήστε εδώ

Acai Berry Thin
Το κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους Acai Berry Thin !!!
Πατήστε εδώ


Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου