powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

EUROPA LEAGUE ΠΕΜΠΤΗΣ!

Καλημέρα σε όλους τους φίλους! 2/4 επιτυχημένες εκτιμήσεις για τη χθεσινή μέρα. Εντελώς λανθασμένοι στον αγώνα της Villareal, σωστοί στα 2-3 της Inter. Μπασκετικά, αξιοπρεπώς στάθηκε ο Ολυμπιακός, αν και στο τέλος έχασε, ενώ περίπατο έκανε η Siena. Εκτιμήσεις από Europa League για σήμερα από τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Shamrock Rovers και της ΑΕΚ με τη Lokomotiv Moskva.

Μετά την ήττα με κάτω τα χέρια από τον Παναθηναϊκό για το εγχώριο πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται στην Ιρλανδία από τη Shamrock Rovers. Πολύ καλύτερη ομάδα η ελληνική, που λογικά μπορεί να φύγει με τους τρεις βαθμούς απόψε. Το under 2.5 goals θα είναι η επιλογή μας, μιας και δεν αναμένω να ανοιχτεί πολύ το παιχνίδι. Συνεχίζουμε με τον αγώνα της ΑΕΚ με τη Lokomotiv Moskva. Με 0 βαθμούς στον όμιλο, προς το παρών, η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου που απόψε θα τα παίξει όλα για όλα. Συντήρηση δυνάμεων για τη Lokomotiv Moskva, μιας και την ερχόμενη Κυριακή αγωνίζεται στο εγχώριο πρωτάθλημα με την CSKA Moscow στο μεγάλο ντέρμπι του πρωταθλήματος. Επιλογή μου για το συγκεκριμένο παιχνίδι το να σκοράρουν αμφότερες και οι δύο ομάδες, μιας και αμυντικά η ΑΕΚ είναι ευάλωτη και δέχεται γκολ σχεδόν σε κάθε της παιχνίδι. Πιθανό σκορ το 1-1, αφού και με την ισοπαλία η φιλοξενούμενη είναι βολεμένη.

SHAMROCK ROVERS - PAOK

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: UNDER 2.5 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.75 Bet365


AEK - LOKOMOTIV MOSKVA

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: GOAL - GOAL
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.72 Bet365

ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ''LIKE'' ΣΤΟ DEALAKI.GR ΜΕΣΩ FACEBOOK, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ, ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ''ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ''. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ...!!!

BetBeast.com
ΤΕΡΑΣτιες αποδόσεις, ΤΕΡΑΣτια ποικιλία αθλημάτων BetBeast.com !!!
Πατήστε εδώ

Dealaki.gr
Το Dealaki.gr συγκεντρώνει τις καλύτερες προσφορές που κυκλοφορούν στην αγορά. Κάντε "Like" στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τις καλύτερες προσφορές γύρω σας! Dealaki.gr !!!
Πατήστε εδώ

Acai Berry Thin
Το κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους Acai Berry Thin !!!
Πατήστε εδώ


Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου