powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

BUNDESLIGA!!!

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Σήμερα, θα ασχοληθώ μόνο με Bundesliga που έχει ως εξής:


WERDER BREMEN - FC COLOGNE

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε καλή φόρμα και έχουν ήδη μαζέψει 20 βαθμούς, που τους κατατάσσουν στην 4η θέση σε ισοβαθμία με την Ντόρτμουντ, που βρίσκεται στην 3η θέση. Η Βέρντερ μετά την έκτος έδρας νίκη με την Μάϊντζ με 1-3, σήμερα επιστρέφει μετά από δύο αγωνιστικές μέσα στο σπίτι της και πιστεύω πως θα επιβληθεί άνετα, απέναντι σε μία ντεφορμέ ομάδα που δεν δείχνει κανένα σημάδι ανάπτυξης, παραμένοντας στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, όπως σχεδόν κάθε χρόνο. Στα μεταξύ τους κάθε φορά μπαίνουν αρκετά γκολ, συνήθως 4-6, κάτι που πιστεύω να γίνει και σήμερα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: OVER 3.5 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.10 Bet365


HERTHA BSC - MONCHENGLADBACH

Οι γηπεδούχοι αν και νεοφώτιστοι στην κατηγορία, τα πάνε περίφημα και μετά την εκτός έδρας νίκη με την Βόλφσμπουργκ η ψυχολογία τους θα είναι στα ύψη, απέναντι στην Γκλάντμπαχ, μέσα στο Ολυμπιακό στάδιο του Βερολίνου, έχοντας και την προϊστορία με το μέρος τους. Επίσης, η άμυνα τους τα πάει καλά μέσα στο σπίτι τους και στα μεταξύ τους παιχνίδια, αν παρατηρήσει κανείς, μπαίνει μόνο ένα γκολ κάθε φορά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: NO GOAL
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.90 Bet365


NURNBERG - FREIBURG

Το παιχνίδι εδώ θα το θεωρούσα ντέρμπι, εφόσον η τελευταία Φράιμπουργκ καίγεται για κάποιον βαθμό, όπως και η Νυρεμβέργη για να ξεφύγει λίγο από τον πάτο του βαθμολογικού πίνακα της Bundesliga. Στα μεταξύ τους, συνήθως σημειώνονται 2-3 τέρματα, κάτι που πιστεύω να γίνει και σήμερα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2-3 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.00 Bet365


VALUE BET

HERTHA BSC - MONCHENGLADBACH  X/1   Bet365 5.50

ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ''LIKE'' ΣΤΟ DEALAKI.GR ΜΕΣΩ FACEBOOK, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ, ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ''ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ''. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ...!!!

BetBeast.com
ΤΕΡΑΣτιες αποδόσεις, ΤΕΡΑΣτια ποικιλία αθλημάτων BetBeast.com !!!
Πατήστε εδώ

Dealaki.gr
Το Dealaki.gr συγκεντρώνει τις καλύτερες προσφορές που κυκλοφορούν στην αγορά. Κάντε "Like" στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τις καλύτερες προσφορές γύρω σας! Dealaki.gr !!!
Πατήστε εδώ

Acai Berry Thin
Το κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους Acai Berry Thin !!!
Πατήστε εδώ


TsiRi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου