powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

ΜΠΟΡΕΙ ΤΗ ΝΙΚΗ Ο ΑΡΗΣ!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους! Επιτυχημένο το goal-goal την τελευταία φορά στο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ΑΕΚ, ενώ τα 2-3 γκολ στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ δεν επιβεβαιώθηκαν. Κυριακή σήμερα και παίζουμε σε συνδυασμό, ποδοσφαιρικό και μπασκετικό ποντάρισμα, με συνολική απόδοση 12.8! Αρκετά δύσκολα πονταρίσματα, που αν επιβεβαιωθούν παρ' όλα αυτά, θα μας πληρώσουν αρκετά καλά.

Ξεκινάμε με το μπασκετικό παιχνίδι μεταξύ του Πανιωνίου και του Άρη. 0/2 προς το παρών η ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή. Απόψε αντιμετωπίζει, εκτός έδρας, τον Πανιώνιο του Γιώργου Μπαρτζώκα. Επιστροφή του Δημήτρη Τσαλδάρη στους κίτρινους, που ενδέχεται να αγωνιστεί ακόμα και στον αποψινό αγώνα. Πιστεύω πως έχει τον τρόπο ο Βαγγέλης Αλεξανδρής να κλέψει τη νίκη στο κλειστό της Νέας Σμύρνης και θα πάω με το απλό διπλό της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη και την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Συνεχίζουμε με εκτίμηση από το βραδινό ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Δεν πείθει η φιλοξενούμενη για κανένα λόγο. Ποντάρουμε να καταφέρει να κρατήσει την ισοπαλία στο ημίχρονο και έπειτα να έρθει η νίκη της ομάδας του Jesualdo Ferreira.

Όποιος αναζητάει περισσότερο νορμάλ πονταρίσματα, μπορεί να πάει με το διπλό του Άρη με το χάντικαπ των 6.5 πόντων (1.90), με τον απλό άσσο του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ (1.66) και με τα 2-3 goals στην αναμέτρηση Gimnastic-Sabadell (1.95), λόγω καθυστέρησης σημείου.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΡΗΣ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2
ΑΠΟΔΟΣΗ: 3.20 Bet365


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΕΚ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: X/1
ΑΠΟΔΟΣΗ: 4.00 Bet365

ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ''LIKE'' ΣΤΟ DEALAKI.GR ΜΕΣΩ FACEBOOK, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ, ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ''ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ''. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ...!!!

BetBeast.com
ΤΕΡΑΣτιες αποδόσεις, ΤΕΡΑΣτια ποικιλία αθλημάτων BetBeast.com !!!
Πατήστε εδώ

Dealaki.gr
Το Dealaki.gr συγκεντρώνει τις καλύτερες προσφορές που κυκλοφορούν στην αγορά. Κάντε "Like" στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τις καλύτερες προσφορές γύρω σας! Dealaki.gr !!!
Πατήστε εδώ

Acai Berry Thin
Το κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους Acai Berry Thin !!!
Πατήστε εδώ


Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου