powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΡΕΝ!

Καλησπέρα σας! Χθες χάσαμε δυστυχώς, μόνο το no goal της Χέρτα. Σήμερα, θα επιλέξω μόνο δύο παιχνίδια! Ξεκινάμε με το γαλλικό πρωτάθλημα, από το οποίο επέλεξα τη Ρεν, η οποία μετά τον αποκλεισμό της από το Europa League λόγω του 3-1 της Σέλτικ, θέλει να επιστρέψει στο κυνήγι του πρωταθλήματος, εφόσον βρίσκεται στην 6η θέση με 21 βαθμούς και δείχνοντας θετικά σημάδια, ειδικά μέσα στην έδρα της που είναι αήττητη. Οπότε πιστεύω πως ο άσσος θα είναι εύκολος, απέναντι σε μία μέτρια Βαλενσιέν που βρίσκεται στη 18η θέση και μακριά από το σπίτι της μετράει πέντε ήττες και μία ισοπαλία. Τέλος, θα κλείσω με τον αγώνα του Παναθηναϊκού εναντίον της ΑΕΚ, όπου οι γηπεδούχοι είναι σε πολύ καλή φόρμα και ειδικά από το κέντρο και πάνω, βγάζουν φωτιές. Για τους κιτρινόμαυρους δεν έχω να πω κάτι το ιδιαίτερο, εφόσον είναι μία αλλοπρόσαλλη ομάδα, έχοντας συνεχώς σκαμπανεβάσματα στις επιδόσεις της. Ο άσσος για μένα είναι το πιο πιθανό σημείο, αλλά λόγω μικρής, θεωρητικά, απόδοσης θα πάω με τα 2-3 γκολ.

ΡΕΝ - ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.75 Bet365


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΕΚ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2-3 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.95 Bet365

Καλή Τύχη!

ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ''LIKE'' ΣΤΟ DEALAKI.GR ΜΕΣΩ FACEBOOK, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ, ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ''ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ''. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ...!!!

BetBeast.com
ΤΕΡΑΣτιες αποδόσεις, ΤΕΡΑΣτια ποικιλία αθλημάτων BetBeast.com !!!
Πατήστε εδώ

Dealaki.gr
Το Dealaki.gr συγκεντρώνει τις καλύτερες προσφορές που κυκλοφορούν στην αγορά. Κάντε "Like" στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τις καλύτερες προσφορές γύρω σας! Dealaki.gr !!!
Πατήστε εδώ

Acai Berry Thin
Το κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους Acai Berry Thin !!!
Πατήστε εδώ


TsiRi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου