powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

ΑΧΑΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ...!!!

Καλημέρα σε όλους τους φίλους! Παρασκευή σήμερα με τις επιλογές, όπως άλλωστε σχεδόν τις περισσότερες Παρασκευές, να είναι σχετικά περιορισμένες εν συγκρίσει με το Σαββατοκύριακο. Παρ' όλα αυτά, ξεχωρίσαμε ένα σημείο που για μένα προσωπικά θεωρείται σχεδόν άχαστο και αξίζει σίγουρα να το συμπεριλάβει κανείς στα δελτία του! Πάμε, λοιπόν, να δούμε σε τι ακριβώς αναφερόμαστε:

Από το πρωτάθλημα της Τσεχίας και την πρώτη κατηγορία η επιλογή μας. Sparta Praha εναντίον Dukla Praha το παιχνίδι που ξεχωρίζουμε. Ο άσσος πολύ απλά δεν σπάει για κανένα λόγο. Στο 1.30 όμως δεν μας απασχολεί σίγουρα. Τον επιλέγουμε από ημίχρονο στο 1.72 απόδοση. Οι λόγοι ξεκάθαροι: Κλάσεις ανώτερη η γηπεδούχος ομάδα σαν σύνολο. Στα δύο τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει στην έδρα της, έχασε από Liberec και από Mlada Boleslav, δύο ομάδες που είναι πάνω κάτω σε παρόμοια δυναμικότητα με αυτή. Επιστρέφει απόψε στην έδρα της και η νίκη κρίνεται επιτακτική για να ξαναδώσει χαρά στον κόσμο που θα πάει στο γήπεδο, απέναντι σε μια μετριότατη ομάδα. Αναμένω επικράτησή της με σχετική ευκολία. Σε 6 παιχνίδια που έχει δώσει στην έδρα της η Sparta Praha, στα 4 από αυτά, που έχει φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης, τα έχει καταφέρει από ημίχρονο! Σε 8 παιχνίδια που έχει δώσει εκτός έδρας έχει 8/8 νίκες από ημίχρονο...!!! Ευκολονόητο, λοιπόν, το που καταλήγουμε για το αποψινό παιχνίδι!

SPARTA PRAHA - DUKLA PRAHA

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1/1
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.72 Bet365

ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ''LIKE'' ΣΤΟ DEALAKI.GR ΜΕΣΩ FACEBOOK, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ, ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ''ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ''. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ...!!!

Dealaki.gr
Το Dealaki.gr συγκεντρώνει τις καλύτερες προσφορές που κυκλοφορούν στην αγορά. Κάντε "Like" στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τις καλύτερες προσφορές γύρω σας! Dealaki.gr !!!
Πατήστε εδώ

Acai Berry Thin
Το κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους Acai Berry Thin !!!
Πατήστε εδώ

Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου