powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

ATP WORLD TOUR FINALS & CHAMPIONS LEAGUE!

Καλησπέρα σε όλους! Συγχαρητήρια στον ΤsiRi για τις χθεσινές σωστές του προβλέψεις στο Champions League, άτυχος με την Μάντσεστερ ο Laftsis, που μετά την ισοπαλία στο ημίχρονο έμεινε εν τέλει στο 2-2. Με μία δυάδα τένις και ποδοσφαίρου συνεχίζουμε απόψε και ελπίζουμε να έχουμε την τύχη με το μέρος μας. Πάμε να δούμε αναλυτικότερα τις εκτιμήσεις:

JANKO TIPSAREVIC - TOMAS BERDYCH

Μετά την αποχώρηση του Άντι Μάρει από το Λονδίνο λόγω προβλήματος που αντιμετώπιζε στην κοιλιακή-βουβωνική χώρα, ο Τζάνκο Τιπσάρεβιτς, ως πρώτος αναπληρωματικός, πήρε τη θέση του Άγγλου στο τουρνουά και στον πρώτο του αγώνα σήμερα θα αντιμετωπίσει τον Τόμας Μπέρντιχ. Εντυπωσιακός ήταν στο κλείσιμο της σεζόν ο Τιπσάρεβιτς, καθώς μετά τις διαδοχικές του καλές εμφανίσεις, τερμάτισε στο Νο 9 της παγκόσμιας κατάταξης και σίγουρα η αναπάντεχη συμμετοχή του στους τελικούς του Λονδίνου, αποτελεί μεγάλη πρόκληση για τον Σέρβο. Το μόνο που μας μένει είναι να δούμε σε τι κατάσταση θα βρίσκεται ο Τιπσάρεβιτς μέσα στo court. Από την άλλη μεριά, ο Τόμας Μπέρντιχ έπαιξε πολύ καλό τένις στην πρεμιέρα του στη διοργάνωση, απέναντι στο κορυφαίο τενίστα του κόσμου, Νόβακ Τζόκοβιτς και μετά από 3 ώρες αγώνα έχασε με 2-1 σετ. Ο Τζόκοβιτς δυσκολεύτηκε πάρα πολύ να κερδίσει τον Μπέρντιχ και αν ήταν λίγο πιο προσεχτικός στο καθοριστικό tie break του τρίτου σετ, ο Τσέχος θα μπορούσε να έχει κερδίσει ακόμα και τον αγώνα. Το σερβίς του είναι σε πολύ καλή κατάσταση και αν και απόψε αγωνιστεί όπως και προχθές, δεν νομίζω να έχει πρόβλημα να κατακτήσει τη νίκη απέναντι στον Τιπσάρεβιτς. Για μεγαλύτερη απόδοση, θα ρισκάρω στη νίκη του Τσέχου με 2-0 σετ. Έτσι, λοιπόν, έχουμε:

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: SET BETTING 2-0 TOMAS BERDYCH
AΠΟΔΟΣΗ: 2.00 Bet365


MARSEILLE - OLYMPIACOS

Μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στη Μασσαλία προκειμένου να αντιμετωπίσει τη Μαρσέιγ, στο πλαίσιο της προτελευταίας αγωνιστικής των ομίλων. Οι ερυθρόλευκοι θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν τις ελάχιστες ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση, αλλά το έργο της ομάδας του Ερνέστο Βαλβέρδε καθίσταται αρκετά δύσκολο, με τις αρκετές απουσίες στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Το Βελοντρόμ είναι σίγουρα μία από τις πιο δυνατές έδρες της Ευρώπης και η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί της Μαρσέιγ σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας είναι καυτή. Με νίκη απόψε η Μαρσέιγ, θα έχει εξασφαλίσει κατά ένα μεγάλο ποσοστό την πρόκρισή της στην επόμενη φάση. Σίγουρα είναι το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης, αλλά αν κερδίσει αυτό δεν πιστεύω ότι θα γίνει με εύκολο τρόπο. Θεωρώ πολύ καλή επιλογή στο συγκεκριμένο παιχνίδι τη ζώνη τερμάτων και εν τέλει αυτή θα επιλέξω να ποντάρω.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2-3 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.95 Bet365

Καλή τύχη σε κάθε σας επιλογή! Αγωνιστικούς χαιρετισμούς...~

ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ''LIKE'' ΣΤΟ DEALAKI.GR ΜΕΣΩ FACEBOOK, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ, ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ''ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ''. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ...!!!

Dealaki.gr
Το Dealaki.gr συγκεντρώνει τις καλύτερες προσφορές που κυκλοφορούν στην αγορά. Κάντε "Like" στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τις καλύτερες προσφορές γύρω σας! Dealaki.gr !!!
Πατήστε εδώ

Acai Berry Thin
Το κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους Acai Berry Thin !!!
Πατήστε εδώ

                                                                                                                               CaptaiN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου