powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Champions League !!!

Καλησπέρα σας! Σήμερα έχουμε Champions League με πολλά ενδιαφέρον παιχνίδια. Αρχικά, έχουμε την Νάπολι να υποδέχεται στην έδρα της, την Μαν..Σίτι, όπου οι "Ιταλοί" θέλουν οπωσδήποτε ένα θετικό αποτέλεσμα, ώστε να ελπίζουν στην πρόκριση. Από την άλλη και οι φιλοξενούμενοι θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα, παρ' όλο που περνάνε μπροστά με δύο βαθμούς, γιατί την τελευταία αγωνιστική παίζουν με την φορμαρισμένη Μπάγερν Μονάχου. Πιστεύω, πως δύσκολα θα χάσει η Νάπολι, μέσα στην καυτή έδρα της! Έπειτα, η Λύον υποδέχεται στην έδρα της τον Άγιαξ. Οι γηπεδούχοι θέλουν οπωσδήποτε νίκη, ώστε να ελπίζουν για την πρόκριση τους στην επόμενη φάση. Από την άλλη, ο "Αίαντας" με ένα θετικό αποτέλεσμα κλειδώνει την πρόκριση. Πιστεύω, πως δύσκολα θα χάσει ο Άγιαξ, παρ' όλο που η Λύον καίγεται για νίκη. Τέλος, έχουμε την Ρεάλ Μαδρίτης να υποδέχεται στο Μπερναμπέου την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, όπου πιστεύω θα νικήσουν με πολλά γκολ οι μαδριλένοι.

NAPOLI - MAN. CITY

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1X
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.80 Expekt


LYON - AJAX

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: X2
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.95 Expekt


REAL MADRID - DINAMO ZAGREB

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: OVER 3.5 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.80 Expekt

ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ''LIKE'' ΣΤΟ DEALAKI.GR ΜΕΣΩ FACEBOOK, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ, ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ''ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ''. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ...!!!

Dealaki.gr
Το Dealaki.gr συγκεντρώνει τις καλύτερες προσφορές που κυκλοφορούν στην αγορά. Κάντε "Like" στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τις καλύτερες προσφορές γύρω σας! Dealaki.gr !!!
Πατήστε εδώ

Acai Berry Thin
Το κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους Acai Berry Thin !!!
Πατήστε εδώ


TsiRi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου