powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

ΕΙΔΙΚΗ ΤΕΤΡΑΔΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ...!!!

Καλημέρα σε όλους τους φίλους! Δεν μας πάνε τελευταία τα σύνολα τερμάτων 2-3 γκολ, αφού τα συγκεκριμένα πονταρίσματα χάνονται το ένα μετά το άλλο. Champions League έχουμε αυτή την εβδομάδα και πάμε να δούμε τι έχουμε επιλέξει. Μεγάλες αποδόσεις, ρισκαδόρικες επιλογές:

Η τετράδα μας συμπεριλαμβάνει ένα παιχνίδι από Τρίτη και τρία παιχνίδια από Τετάρτη. Ξεκινάμε με τον αγώνα της Manchester United με την Benfica. Δεν θα σπάσει ο άσσος. Θέλει την πρωτιά η γηπεδούχος και θα τα καταφέρει. Θα προσπαθήσει να κρατηθεί όσο μπορεί η Benfica. Πάω με την ισοπαλία στο ημίχρονο και τη νίκη των γηπεδούχων ως τελικό. Συνεχίζουμε με τον αγώνα της Valencia με την Genk. Άνετος άσσος για την ισπανική ομάδα. Επίθεση από την αρχή του αγώνα για να επιβάλλει το ρυθμό της. Over 2.5 goals στο πρώτο ημίχρονο, η ρισκαδόρικη επιλογή μας εδώ. Στον αγώνα του Ολυμπιακού, επιλογή μας για στοιχηματισμό θα είναι η ισοπαλία ως τελικό αποτέλεσμα. Θετικά τα σημάδια που έχει δείξει ο Ολυμπιακός προς το παρών στα εκτός έδρας παιχνίδια του, παρ' όλο που έφυγε ηττημένος τόσο στην Αγγλία, όσο και στη Γερμανία. Μπορεί τουλάχιστον την ισοπαλία. Διαίσθηση το τελικό σκορ 1-1. Κλείνουμε τις επιλογές μας με εκτίμηση από τον αγώνα της Arsenal με την Dortmund! Διαισθητικά και μόνο, ποντάρουμε στην ανατροπή! Διπλό ημίχρονο, νίκη της Arsenal ως τελικό.

MANCHESTER UNITED - BENFICA

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: X/1
ΑΠΟΔΟΣΗ: 4.00 Bet365


VALENCIA - GENK

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1ST HALF OVER 2.5 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 5.00 Bet365


MARSEILLE - OLYMPIACOS

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: X
ΑΠΟΔΟΣΗ: 3.40 Bet365


ARSENAL - DORTMUND

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2/1
ΑΠΟΔΟΣΗ: 23.00 Bet365

ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ''LIKE'' ΣΤΟ DEALAKI.GR ΜΕΣΩ FACEBOOK, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ, ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ''ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ''. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ...!!!

Dealaki.gr
Το Dealaki.gr συγκεντρώνει τις καλύτερες προσφορές που κυκλοφορούν στην αγορά. Κάντε "Like" στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τις καλύτερες προσφορές γύρω σας! Dealaki.gr !!!
Πατήστε εδώ

Acai Berry Thin
Το κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους Acai Berry Thin !!!
Πατήστε εδώ

Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου