powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

ΔΥΝΑΤΗ ΤΕΤΡΑΔΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΣΤΟ 9.45...!!!

Καλημέρα σε όλους τους φίλους! 3/3 χθες για τον φίλο TsiRi, κλείνοντας επιτυχημένα με το Χ2 στο ντέρμπι των αιωνίων. Τελευταία εμάς δεν επιβεβαιώθηκαν, για ακόμα μια φορά, τα σημεία που είχαμε δώσει, παρ' όλα αυτά ευελπιστούμε σήμερα για ταμείο, μιας και υπάρχουν αρκετά καλές στοιχηματικές ευκαιρίες. Πάμε να δούμε τις επιλογές μας:

Ξεκινάμε με τον άσσο του ΠΑΟΚ απέναντι στον Παναιτωλικό. Πολύ δύσκολα να κάνει τρίτη συνεχόμενη γκέλα ο δικέφαλος του Βορρά. Στο 2.25 η νίκη του με μηδέν παθητικό. Παρ' όλο που έχει και ευρωπαϊκό παιχνίδι ό γηπεδούχος ΠΑΟΚ θα πάρει τη νίκη απόψε, τουλάχιστον και με μισό μηδέν. Καλή η παρουσία του νεοφώτιστου Παναιτωλικού προς το παρών στο πρωτάθλημα, αλλά στην Τούμπα εκτιμώ πως δεν θα φύγει με θετικό αποτέλεσμα, μιας και βρίσκει ένα πληγωμένο ΠΑΟΚ, που θα αναζητήσει διακαώς την επιστροφή στις νίκες.

Συνεχίζουμε με σύνολο τερμάτων στον αγώνα του ΟΦΗ με τον Άρη. Τα 2-3 τέρματα η επιλογή μας εδώ, τόσο λόγω καθυστέρησης σημείου εκατέρωθεν από τις δύο ομάδες, όσο και προσωπικής διαίσθησης. Πρέπει να σκοράρει ο φιλοξενούμενος Άρης, αν θέλει να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την Κρήτη. Αμυντικά δείχνει αρκετά ευάλωτος, τουλάχιστον στα τελευταία του παιχνίδια. Νέος προπονητής για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ο Πολωνός Michal Probierz.

Συνεχίζουμε με μπασκετικό ποντάρισμα. Από το ντέρμπι των αιωνίων θα συμπεριλάβουμε στο δελτίο μας τη νίκη του Παναθηναϊκού από ημίχρονο, μιας και μας καλύπτει το 1.40 που δίνεται ως απόδοση. Δεν γίνεται να σπάσει η νίκη των πρασίνων στο κατάμεστο ΟΑΚΑ απόψε, ειδικότερα τη συγκεκριμένη στιγμή που προέρχονται από δύο συνεχόμενες ήττες στην Euroleague. Μεγάλο φαβορί η ομάδα του Zeljko Obradovic απόψε. απέναντι στον αποδυναμωμένο, φέτος, Ολυμπιακό.

Κλείνουμε τέλος με τένις και την καθαρή νίκη του Rafael Nadal απέναντι στον Mardy Fish, για την έναρξη του ATP World Tour. Δυνατά θέλει να ξεκινήσει ο Ισπανός τενίστας το συγκεκριμένο τουρνουά και έχει τη δυνατότητα να το καταφέρει απέναντι στον κατώτερό του, αγωνιστικά, Mardy Fish.

ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΝΙΚΗ ΠΑΟΚ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΓΚΟΛ
ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.25 Bet365


ΟΦΗ - ΑΡΗΣ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2-3 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.00 Bet365


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1/1
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.40 Bet365


RAFAEL NADAL - MARDY FISH

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2-0 SETS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.50 Bet365

ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ''LIKE'' ΣΤΟ DEALAKI.GR ΜΕΣΩ FACEBOOK, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ, ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ''ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ''. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ...!!!

Dealaki.gr
Το Dealaki.gr συγκεντρώνει τις καλύτερες προσφορές που κυκλοφορούν στην αγορά. Κάντε "Like" στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τις καλύτερες προσφορές γύρω σας! Dealaki.gr !!!
Πατήστε εδώ

Acai Berry Thin
Το κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους Acai Berry Thin !!!
Πατήστε εδώ

Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου