powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

ΝΤΕΡΜΠΙ !!!

Καλημέρα σας! Σήμερα είναι το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ των δύο αιωνίων αντιπάλων που θα διεξαχθεί στο Γ. Καραϊσκάκη στις 19:30! Ας περάσουμε στο σημερινό κουπόνι από το οποίο, ξεχώρισα τον άσσο της Σάλκε, η οποία όταν θέλει πετάει φωτιές, τα πάει πολύ καλά και στο Europa League και πιστεύω πως απέναντι στη Νυρεμβέργη δεν θα δυσκολευτεί να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Από τα ελληνικά παιχνίδια, ξεχώρισα τον άσσο της ΑΕΚ που δίνει καλούτσικη απόδοση, παρ' όλο που οι κιτρινόμαυροι δεν δείχνουν τίποτα το ιδιαίτερο στα παιχνίδια τους, αλλά μέσα στην έδρα τους είναι αήττητοι και απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης πιστεύω θα έχουν ένα εύκολο απόγευμα. Τέλος, το ντέρμπι είναι δύσκολο κάποιος να το κοιτάξει στοιχηματικά, αφού όλα είναι πιθανά, αλλά αν το έπαιζα κάτι θα ήταν το Χ2, γιατί ο Παναθηναϊκός πηγαίνει με πολύ καλή ψυχολογία, έχοντας και τους παίχτες του σε καλή φόρμα!

ΣΑΛΚΕ - ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.80 Bet365


ΑΕΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.50 Expekt


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: X2
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.80 Bet365

Καλή τύχη και καλή τηλεθέαση!

ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ''LIKE'' ΣΤΟ DEALAKI.GR ΜΕΣΩ FACEBOOK, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ, ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ''ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ''. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ...!!!

Dealaki.gr
Το Dealaki.gr συγκεντρώνει τις καλύτερες προσφορές που κυκλοφορούν στην αγορά. Κάντε "Like" στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τις καλύτερες προσφορές γύρω σας! Dealaki.gr !!!
Πατήστε εδώ

Acai Berry Thin
Το κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους Acai Berry Thin !!!
Πατήστε εδώ

TsiRi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου