powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Bundesliga II

Καλησπέρα σας! Σήμερα, έχουμε τρεις αγώνες από Β' Γερμανίας, από τους οποίους έχω επιλέξει τους δύο.

Στο πρώτο παιχνίδι, έχουμε την Ίνγκολστατ να υποδέχεται στο γήπεδό της το Μόναχο1860. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στον πάτο της κατηγορίας, με μόνο 9 βαθμούς, αλλά στην έδρα τους πηγαίνουν περίφημα, έχοντας μόνο μία ήττα. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι, βρίσκονται στην 8η θέση, μετρώντας πέντε εκτός έδρας ήττες και μόνο δύο νίκες. Στα μεταξύ τους, σχεδόν πάντα έρχονται 1-1, εκτός από μία φορά μόνο, που έχε κερδίσει το Μόναχο 1860 με 2-3.

Στο δεύτερο παιχνίδι έχουμε την Πάντερμπορν να έρχεται αντιμέτωπη με την Καρλσρούη! Οι γηπεδούχοι πηγαίνουν πολύ καλά, εφόσον είναι στην 5η θέση με 28 βαθμούς και έχουν ανεβασμένη ψυχολογία, μετά τη πέμπτη εκτός έδρας νίκη τους εναντίον της Κότμπους, με 0-2. Από την άλλη, η Καρλσρούη δείχνει να μην πατάει καλά στα πόδια της, ειδικά όταν παίζει εκτός έδρας παιχνίδια, αφού έχει συγκεντρώσει ήδη πέντε ήττες. Στα μεταξύ τους, τα πέντε τελευταία χρόνια, σχεδόν πάντα σημειώνονται ακριβώς τρία τέρματα, εκτός από μία φορά μόνο που είχανε σημειωθεί μόνο δύο τέρματα και αυτά ήταν από την Πάντερμπορν, που πήρε τη νίκη στην έδρα της.

INGOLSTADT- MUNICH 1860

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2-3 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.00 Bet365


PADERBORN - KARLSRUHE

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2-3 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.00 Bet365

ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ''LIKE'' ΣΤΟ DEALAKI.GR ΜΕΣΩ FACEBOOK, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ, ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ''ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ''. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ...!!!

Dealaki.gr
Το Dealaki.gr συγκεντρώνει τις καλύτερες προσφορές που κυκλοφορούν στην αγορά. Κάντε "Like" στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τις καλύτερες προσφορές γύρω σας! Dealaki.gr !!!
Πατήστε εδώ

Acai Berry Thin
Το κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους Acai Berry Thin !!!
Πατήστε εδώ



TsiRi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου