powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

ΔΥΑΔΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους! Χάθηκε το χθεσινό μας ποντάρισμα, μιας και ο Δημήτρης Διαμαντίδης, βλέποντας τα δύσκολα στα κρίσιμα σημεία, πήρε αρκετές προσπάθειες πάνω του και τελείωσε τον αγώνα με 16 πόντους. Παρασκευή σήμερα και ξεχωρίσαμε μια δυάδα από το στοιχηματικό πρόγραμμα, για σχετικά low ποντάρισμα, αφού το Σαββατοκύριακο έχει αρκετό ψωμί. Πάμε, λοιπόν, να δούμε τι ακριβώς έχουμε επιλέξει:

Ξεκινάμε με ερασιτεχνική κατηγορία της Αγγλίας. Πάρα πολλά τα προβλήματα για την Catering, τόσο αγωνιστικά, όσο και διοικητικά. Σε καλύτερη κατάσταση η γηπεδούχος Tamworth. Την εμπιστευόμαστε στον άσσο. Για τους πιο τολμηρούς αξίζει και η επικράτησή της από ημίχρονο. Τέλος, συμπεριλαμβάνουμε στο αποψινό μας δελτίο, τα 2-3 goals στο παιχνίδι της Gimnastic με τη Guadalajara, λόγω καθιερωμένης καθυστέρησης σημείο από τη γηπεδούχο, μιας και στα τελευταία της 12 παιχνίδια δεν έχει φέρει ποτέ το συγκεκριμένο σύνολο τερμάτων.

TAMWORTH - CATERING

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.72 Bet365


GIMNASTIC - GUADALAJARA

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2-3 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.95 Bet365

ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ''LIKE'' ΣΤΟ DEALAKI.GR ΜΕΣΩ FACEBOOK, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ, ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ''ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ''. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ...!!!

Dealaki.gr
Το Dealaki.gr συγκεντρώνει τις καλύτερες προσφορές που κυκλοφορούν στην αγορά. Κάντε "Like" στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τις καλύτερες προσφορές γύρω σας! Dealaki.gr !!!
Πατήστε εδώ

Acai Berry Thin
Το κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους Acai Berry Thin !!!
Πατήστε εδώ


Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου