powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΝΤΩΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους! Εύκολη νίκη χθες το βράδυ για τους ερυθρόλευκους, αλλά η Fenerbahce δεν μας έκανε τη χάρη, μιας και δυσκολεύτηκε πολύ απέναντι στη μαχητική χθες Cantu.

Συνεχίζουμε σήμερα Πέμπτη, με τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Brose Baskets. Επιλογή μας για στοιχηματισμό, ειδικό ποντάρισμα με αγωνιστική απόδοση του Δημήτρη Διαμαντίδη. Εκτιμώ πως απόψε θα κινηθεί σε ρηχά νερά ο αρχηγός των πρασίνων, λειτουργώντας περισσότερο βοηθητικά προς τους συμπαίχτες του, όπως άλλωστε συχνά πυκνά συνηθίζει σε παιχνίδια, που δεν είναι κομβικά για τη συνέχεια. Η νίκη λογικά θα έρθει για την ομάδα του Zeljko Obradovic. Ρισκάρουμε με το παραπάνω ποντάρισμα, μιας και όσο εύκολα μπορεί να επιβεβαιωθεί, άλλο τόσο εύκολα μπορεί να χαθεί.

PANATHINAIKOS - BROSE BASKETS

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: DIMITRIS DIAMANTIDIS UNDER 10.5 ΠΟΝΤΟΙ
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.83 Bet365

ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ''LIKE'' ΣΤΟ DEALAKI.GR ΜΕΣΩ FACEBOOK, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ, ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ''ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ''. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ...!!!

Dealaki.gr
Το Dealaki.gr συγκεντρώνει τις καλύτερες προσφορές που κυκλοφορούν στην αγορά. Κάντε "Like" στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τις καλύτερες προσφορές γύρω σας! Dealaki.gr !!!
Πατήστε εδώ

Acai Berry Thin
Το κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους Acai Berry Thin !!!
Πατήστε εδώ


Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου