powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

EUROLEAGUE ΤΕΤΑΡΤΗΣ!

Καλημέρα σε όλους τους φίλους! Εύκολα επιβεβαιώθηκε χθες βράδυ το under στον αγώνα του Άρη με τη Nymburk. Στους 9 πόντους η νίκη της τσέχικης ομάδας, μπορούσε να βγει και το value bet, με λίγη περισσότερη τύχη. Προχωράμε σήμερα Τετάρτη με δύο αγώνες από Euroleague.

Μετά την ήττα στο Φάληρο από τον Ολυμπιακό, φάνηκε να ξυπνά η Fenerbahce, που συνέχισε με δύο συνεχόμενες νίκες, με Nancy και Bilbao. Απόψε αντιμετωπίζει εντός έδρας, για την τελευταία αγωνιστική, του πρώτου γύρου της φάσης των ομίλων, την ομάδα της Cantu. Τρεις νίκες και μία ήττα ο απολογισμός προς το παρών για την ιταλική ομάδα. Αρκετά τυχερή, αλλά και ικανή, στο τελευταίο της παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό που πήρε τη νίκη πραγματικά στο τελευταίο δευτερόλεπτο, μετά από ανατροπή. Δύσκολη η αποστολή της απόψε στην Τουρκία. Λογικά ήττα της και μάλιστα με περισσότερους πόντους από το βασικό χάντικαπ που προσφέρεται υπέρ της, μιας και υπάρχει σαφέστατη διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων.

Συνεχίζουμε με τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Nancy στο κλειστό του Φαλήρου. Μετά τις δύο συνεχόμενες, εκτός έδρας, ήττες του στον πόντο, οι ερυθρόλευκοι επιστρέφουν απόψε στην έδρα τους, με τη νίκη να κρίνεται επιτακτική, έτσι ώστε να μην μπει σε μπελάδες από νωρίς η ομάδα του Dusan Ivkovic. Λογικά κερδίζει ο Ολυμπιακός. Ρισκάρουμε στη νίκη του από ημίχρονο.

FENERBAHCE - CANTU

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1 (-8.5 ΠΟΝΤΟΙ)
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.90 Bet365


OLYMPIACOS - NANCY

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1/1
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.52 Bet365

ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ''LIKE'' ΣΤΟ DEALAKI.GR ΜΕΣΩ FACEBOOK, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ, ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ''ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ''. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ...!!!

Dealaki.gr
Το Dealaki.gr συγκεντρώνει τις καλύτερες προσφορές που κυκλοφορούν στην αγορά. Κάντε "Like" στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τις καλύτερες προσφορές γύρω σας! Dealaki.gr !!!
Πατήστε εδώ

Acai Berry Thin
Το κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους Acai Berry Thin !!!
Πατήστε εδώ


Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου