powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΣΑΛΚΕ !!!

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Σήμερα θα ασχοληθούμε αποκλειστικά με την Bundesliga! Η Ντόρτμουντ υποδέχεται την Σάλκε, η οποία είναι φορμαρισμένη, έχοντας σημειώσει τα περισσότερα τέρματα αυτή τη σεζόν στη Bundesliga. Βρίσκεται ένα βαθμό κάτω από την Ντόρτμουντ, η οποία φέτος δείχνει να μην πατάει γερά στα πόδια της, εφόσον δεν έχει δείξει τίποτα το ιδιαίτερο. Πιστεύω πως η Σάλκε θα πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα, αφού η προϊστορία είναι με το μέρος της και η Ντόρτμουντ γυρνάει κουρασμένη από το Emirates Stadium, όπου έχασε 2-1 από την Άρσεναλ. Μετά, έχουμε την Χοφενχάιμ να υποδέχεται την Φράιμπουργκ, η οποία φέτος δεν τα πάει καθόλου καλά, αφού βρίσκεται προτελευταία με 11 βαθμούς και εκτός έδρας έχει τέσσερις ήττες, μία ισοπαλία και μία νίκη που πήρε από την Νυρεμβέργη που είναι σε παρόμοια κατάσταση. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 9η θέση και εντός έδρας δείχνουν να τα πηγαίνουν καλά, μετρώντας τρεις νίκες. Πιστεύω πως εύκολα ή δύσκολα θα νικήσει τη φετινή "πεθαμένη" Φράιμπουργκ. Τέλος, θα πάω με το Χ2 της Καϊζερσλάουτερν, που παίζει εκτός έδρας με τη Νυρεμβέργη.

DORTMUND - SCHALKE

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: X2 
ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.10 Bet365


HOFFENHAIM - FREIBURG

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.66 Bet365


NURNBERG - KAIZERSLAUTERN

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: X2
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.72 Bet365


VALUE BETS

DORTMUND - SCHALKE: 2   Bet365 5.00
NURNBERG - KAIZERSLAUTERN: X   Bet365 3.30

ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ''LIKE'' ΣΤΟ DEALAKI.GR ΜΕΣΩ FACEBOOK, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ, ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ''ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ''. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ...!!!

Dealaki.gr
Το Dealaki.gr συγκεντρώνει τις καλύτερες προσφορές που κυκλοφορούν στην αγορά. Κάντε "Like" στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τις καλύτερες προσφορές γύρω σας! Dealaki.gr !!!
Πατήστε εδώ

Acai Berry Thin
Το κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους Acai Berry Thin !!!
Πατήστε εδώ



TsiRi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου