powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Brescia, Sint Truiden, Guadalajara...

Καλησπέρα! Μετά από πολύ καιρό και πάλι μαζί. Αρκετοί οι αγώνες σήμερα. Τρεις αγώνες έχω ξεχωρίσει. Ξεκίνημα από τη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας. Μπρέσια-Αλμπινολέφε ο πρώτος αγώνας. Έπαιξε καλά στο Σασουολο η Μπρέσια και πήρε την ισοπαλία, μπορούσε και τη νίκη. 10 αγώνες χωρίς νίκη είναι πολλοί για τους γηπεδούχους. Άσσος ξερός.

Πάμε και στο Βέλγιο. Σιντ Τρούιντεν εναντίον Λουβέν. Απλά τα πράγματα. Οι γηπεδούχοι παλεύουν για να μείνουν στην κατηγορία. Αν δεν κερδίσουν απέναντι στους νεοφώτιστους, με απολογισμό εκτός έδρας 1-0-6, 4:16 τέρματα, τότε δεν υπάρχει σωτηρία. Άσσος.

Τελευταίος αγώνας από τα Playoffs Μεξικού. Γουαδαλαχάρα-Κερετάρο ο αγώνας. Οι γηπεδούχοι έχασαν στον πρώτο αγώνα με 2-1. Χρειάζονται τη νίκη για να προκριθούν. 1ος εναντίον 8ου (θέσεις βαθμολογίας κανονικής περιόδου). Άσσος. Κάθε άλλο αποτέλεσμα θα είναι τεράστια έκπληξη.

Καλή τύχη!

BRESCIA - ALBINOLEFE

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.70 Tipico


ST.TRUIDEN - LEUVEN

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.90 Tipico


GUADALAJARA - QUERETARO

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.55 Tipico

ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ''LIKE'' ΣΤΟ DEALAKI.GR ΜΕΣΩ FACEBOOK, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ, ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ''ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ''. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ...!!!

Dealaki.gr
Το Dealaki.gr συγκεντρώνει τις καλύτερες προσφορές που κυκλοφορούν στην αγορά. Κάντε "Like" στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τις καλύτερες προσφορές γύρω σας! Dealaki.gr !!!
Πατήστε εδώ

Acai Berry Thin
Το κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους Acai Berry Thin !!!
Πατήστε εδώ



Caesar

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου