powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

BENNET CANTU - FENERBAHCE ULKER!

Καλημέρα σε όλους τους φίλους! Μια χαρά εξελίσσεται προς το προς το παρών ο Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός μας (http://betrace.blogspot.com/2011/12/blog-paysafe-card-20.html), όσον αφορά τους συμμετέχοντες. Πέμπτη σήμερα, με τη τελευταία αγωνιστική για την πρώτη φάση, των ομίλων της Euroleague, να ξεχωρίζει από το στοιχηματικό πρόγραμμα. Πάμε να δούμε, λοιπόν, τι επιλέγουμε για απόψε:

Στο Cantu και στην έδρα της ομώνυμης ομάδας διεξάγεται το παιχνίδι της ιταλικής ομάδας με αντίπαλο τη Fenerbahce. Νίκη αναζητούν και οι δύο ομάδες πρωτίστως και σε δεύτερη μοίρα συνδυασμό αποτελεσμάτων στα άλλα δύο παιχνίδια του ομίλους τους. Προσωπική μας εκτίμηση θα είναι η επικράτηση της τούρκικης ομάδας, μιας και υπερέχει σε πολλούς τομείς από αυτή της Cantu. Η ιταλική ομάδα έδειξε τεράστιες αδυναμίες στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Νέο Φάληρο, που έχασε με το εμφατικό 86-61! Αρκετά τυχερή σε πολλά της παιχνίδια ειδικότερα στο γήπεδό της, μιας και επικράτησε στο νήμα σε δύο παιχνίδια, κυριολεκτικά στο τελευταίο δευτερόλεπτο (Ολυμπιακός, Caja Laboral). Εκτιμούμε πως δεν θα καταφέρει να κερδίσει απόψε τη Fenerbahce. Διπλό, λοιπόν, σε ικανοποιητική απόδοση.

BENNET CANTU - FENERBAHCE ULKER

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.70 Bet365







ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ''LIKE'' ΣΤΟ DEALAKI.GR ΜΕΣΩ FACEBOOK, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ, ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ''ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ''. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ...!!!

Dealaki.gr
Το Dealaki.gr συγκεντρώνει τις καλύτερες προσφορές που κυκλοφορούν στην αγορά. Κάντε "Like" στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τις καλύτερες προσφορές γύρω σας!
Πατήστε εδώ

Hellas Online
Κάντε online αίτηση κερδίστε 3 μήνες ΔΩΡΟ σε όλα τα προγράμματα!
Πατήστε εδώ

Acai Berry Thin
Το κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους!
Πατήστε εδώ

Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου