powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

ΤΕΤΡΑΔΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους! Δεν έκατσε καθόλου η χθεσινή μέρα στις εκτιμήσεις μας, με αποτέλεσμα να χάσουμε τα πονταρίσματά μας. Κυριακή σήμερα και θα γίνει προσπάθεια ανάκαμψης. Πάμε, λοιπόν, να δούμε τις επιλογές μας:

Ξεκινάμε με Superleague και τον αγώνα του Ατρόμητου με την ΑΕΚ. Επιλογή μας τα 2-3 τέρματα, που το θεωρούμε αρκετά δυνατή επιλογή. Αμφίρροπο παιχνίδι για προγνωστικά, μιας και είναι όλα ανοιχτά. Τέρματα θα έχουμε και ίσως εκατέρωθεν. Δεν εκτιμώ όμως πως θα ανοίξει πολύ το σκορ. Συνεχίζουμε με το παιχνίδι του Άρη με τον Παναιτωλικό. Πρέπει να γυρίσει στις νίκες ο Άρης και εκτιμώ πως μπορεί απόψε να τα καταφέρει τουλάχιστον και με μισό μηδέν. Περνάμε στη γειτονική Τουρκία τώρα και στο παιχνίδι της Samsunspor με την Besiktas. Λόγω καθυστέρησης σημείου από πλευράς γηπεδούχων, πάμε με τα 2-3 τέρματα. Κλείνουμε τις εκτιμήσεις μας με μπασκετικό ποντάρισμα και το διπλό του Ολυμπιακού στην Καλλιθέα. Καλύπτεται το χάντικαπ των 19.5 πόντων από την ομάδα του Dusan Ivkovic.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΕΚ:                         2-3 GOALS           Bet365 1.95
ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ:                         1                    Bet365 1.72
SAMSUNSPOR - BESIKTAS:             2-3 GOALS           Bet365 1.95
ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΟΣΦΠ:    2 (-19.5 ΠΟΝΤΟΥΣ)      Bet365 1.55







ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ''LIKE'' ΣΤΟ DEALAKI.GR ΜΕΣΩ FACEBOOK, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ, ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ''ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ''. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ...!!!

Dealaki.gr
Το Dealaki.gr συγκεντρώνει τις καλύτερες προσφορές που κυκλοφορούν στην αγορά. Κάντε "Like" στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τις καλύτερες προσφορές γύρω σας!
Πατήστε εδώ

Hellas Online
Κάντε online αίτηση κερδίστε 3 μήνες ΔΩΡΟ σε όλα τα προγράμματα!
Πατήστε εδώ

Acai Berry Thin
Το κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους!
Πατήστε εδώ

Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου