powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΚΑΒΑΛΑ!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους! Συνεχίζονται τα σερί του blog μας, με τον φίλο TsiRi να επιβεβαιώνεται χθες με την ειδική ισοπαλία από τη Β' Γερμανίας και μάλιστα με 4.00 απόδοση. Ευελπιστούμε σε ανάλογη και ακόμα καλύτερη συνέχεια. Μπασκετικό το κύριο ποντάρισμά μας για σήμερα και τρεις ποδοσφαιρικές επιλογές στο πέρας την ανάρτησης. Πάμε να τα δούμε:

Η Καβάλα φιλοξενείται στο κλειστό γήπεδο της Δράμας από την τοπική ομάδα, σε παιχνίδι που χαρακτηρίζεται ως τοπικό ντέρμπι. Μία μονάχα νίκη για τους γηπεδούχους προς το παρών στο πρωτάθλημα, που δείχνουν αρκετές αδυναμίες. Δεν δείχνει το ίδιο πρόσωπο η Καβάλα, μετά την νίκη της με τον Παναθηναϊκό, μετρώντας 0/2 νίκες με Κολοσσό Ρόδου εκτός και Άρη εντός έδρας. Καλύτερη σαν ομάδα από αυτή της Δράμας η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη, εκτιμώ πως θα φύγει απόψε με τη νίκη, επιστρέφοντας παράλληλα στις επιτυχίες. Διπλό, λοιπόν, με το τυπικό χάντικαπ των 2.5 πόντων, ως πλεονέκτημα υπέρ της επιλογής μας, για κύρια επιλογή Σαββάτου.

ΚΑΟΔ - ΚΑΒΑΛΑ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2 (+2.5 ΠΟΝΤΟΙ)
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.90 Bet365


ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

CREWE - CRAWLEY:         OVER 2.5 GOALS  Bet365 1.66
ΠΑΟ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ:    2-3 GOALS      Bet365 2.00
MARSEILLE - LORIENT:                 1/1            Bet365 2.20

ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ''LIKE'' ΣΤΟ DEALAKI.GR ΜΕΣΩ FACEBOOK, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ, ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ''ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ''. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ...!!!


Dealaki.gr
Το Dealaki.gr συγκεντρώνει τις καλύτερες προσφορές που κυκλοφορούν στην αγορά. Κάντε "Like" στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τις καλύτερες προσφορές γύρω σας!
Πατήστε εδώ

Hellas Online
Κάντε online αίτηση κερδίστε 3 μήνες ΔΩΡΟ σε όλα τα προγράμματα!
Πατήστε εδώ

Acai Berry Thin
Το κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους!
Πατήστε εδώ

Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου