powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Η ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΟΥΕ!

Καλημέρα σας! Την προηγούμενη φορά ο φίλος Laftsis έπιασε απόδοση του 6.00 και πήγαμε ταμείο! Σήμερα, όπως και την προηγούμενη Παρασκευή θα ασχοληθώ με ένα παιχνίδι από την Bundesliga II, γιατί στα άλλα δύο παιχνίδια παίζουν στην έδρα τους τα φαβορί και πιστεύω πως θα σπάσουν και τα δύο οπότε No Bet. H Άουε υποδέχεται στο γήπεδο της την Ίνγκολσταντ, η οποία βρίσκεται τρίτη από το τέλος. Και οι δύο ομάδες δεν τα πάνε καλά, σκοράρουν σπάνια και έχουν αρκετά προβλήματα. Πιστεύω πως η ισοπαλία είναι ένα καλό αποτέλεσμα και για τις δύο, εφόσον και οι δύο βρίσκονται σε σχεδόν παρόμοια αγωνιστική κατάσταση και πολύ κοντά στο βαθμολογικό πίνακα. Τέλος, μην ξεχνάμε την προϊστορία, όπου στα μεταξύ τους πάντα έρχονται ισόπαλες.

AUE - INGOLSTADT

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: X ΚΑΙ UNDER 2.5 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 4.00 Bet365


VALUE BETS

AUE - INGOLSTADT: X/X Bet365 4.75
BAYERN MUNICH - KOLN: X2 Bet365 5.50

ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ''LIKE'' ΣΤΟ DEALAKI.GR ΜΕΣΩ FACEBOOK, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ, ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ''ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ''. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ...!!!

Dealaki.gr
Το Dealaki.gr συγκεντρώνει τις καλύτερες προσφορές που κυκλοφορούν στην αγορά. Κάντε "Like" στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τις καλύτερες προσφορές γύρω σας!
Πατήστε εδώ

Hellas Online
Κάντε online αίτηση κερδίστε 3 μήνες ΔΩΡΟ σε όλα τα προγράμματα!
Πατήστε εδώ

Acai Berry Thin
Το κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους!
Πατήστε εδώ



TsiRi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου