powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

ΦΡΕΝΑΡΕΙ Η CITY ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ!

Καλημέρα σε όλους τους φίλους και καλή εβδομάδα. 3/3 εκτιμήσεις είχαμε την τελευταία φορά και μάλιστα με πολύ καλές αποδόσεις. Το γράψαμε άλλωστε, πως πιστεύαμε την τριάδα μας σχεδόν όσο ποτέ. Δευτέρα σήμερα και το παιχνίδι που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα είναι αυτό της Chelsea με τη Manchester City στο γήπεδο της πρώτης.

Έπρεπε να κερδίσει και τα κατάφερε η ομάδα του Λονδίνου στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, κατακτώντας έτσι την 1η θέση στον όμιλό της. Η Manchester City από την άλλη, αποκλείστηκε από το Champions League, αφού τερμάτισε στην 3η θέση και θα συνεχίσει στο Europa League. Αήττητη παρ' όλα αυτά συνεχίζει στο πρωτάθλημα μετά από 14 αγωνιστικές με απολογισμό 12-2-0. Εκτιμώ πως απόψε ήρθε η ώρα για την πρώτη της ήττα. Πάω με την ισοπαλία στο ημίχρονο και την επικράτηση των ''μπλε'' στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο. Απλός άσσος για όσους προτιμήσουν μικρότερο ρίσκο.

CHELSEA - MANCHESTER CITY

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ / 1 ΤΕΛΙΚΟ
ΑΠΟΔΟΣΗ: 6.00 Bet365

ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ''LIKE'' ΣΤΟ DEALAKI.GR ΜΕΣΩ FACEBOOK, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ, ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ''ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ''. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ...!!!

Dealaki.gr
Το Dealaki.gr συγκεντρώνει τις καλύτερες προσφορές που κυκλοφορούν στην αγορά. Κάντε "Like" στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τις καλύτερες προσφορές γύρω σας!
Πατήστε εδώ

Hellas Online
Κάντε online αίτηση κερδίστε 3 μήνες ΔΩΡΟ σε όλα τα προγράμματα!
Πατήστε εδώ

Acai Berry Thin
Το κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους!
Πατήστε εδώ

Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου