powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

CHAMPIONS LEAGUE ΤΡΙΤΗΣ!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους! Δυσκολευόμαστε αρκετά το τελευταίο διάστημα για επιτυχημένες εκτιμήσεις. Συνεχίζουμε, παρ' όλα αυτά ευελπιστώντας σε κάτι καλύτερο. Τελευταία αγωνιστική για τη φάση των ομίλων του Champions League απόψε. Πάμε να δούμε τι έχουμε ξεχωρίσει.

Ξεκινώντας από τον αγώνα του Champions League για τον Ολυμπιακό θα σταθούμε στη ζώνη τερμάτων. Μπορεί να σκοράρει και η Arsenal απόψε, πάω με τα 2-3 γκολ. Συνεχίζουμε με τον αγώνα της Genk με τη Leverkusen. Μονόπλευρο το ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους να θέλουν τη νίκη για την εξασφάλιση της πρώτης θέσης. Διπλό από ημίχρονο η επιλογή μου εδώ. Κλείνουμε με τον αγώνα της Porto τη Zenit. Όποιος φύγει απόψε νικητής ακολουθεί τον ΑΠΟΕΛ στην επόμενη φάση. Μιλάει η δύναμη της έδρας απόψε για την Porto. Άσσος και over 2.5 goals η εκτίμησή μου.

OLYMPIACOS - ARSENAL

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2-3 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.95 Bet365


GENK - LEVERKUSEN

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2/2
ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.00 Bet365


PORTO - ZENIT

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1 ΚΑΙ OVER 2.5 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.50 Bet365

ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ''LIKE'' ΣΤΟ DEALAKI.GR ΜΕΣΩ FACEBOOK, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ, ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ''ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ''. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ...!!!

Dealaki.gr
Το Dealaki.gr συγκεντρώνει τις καλύτερες προσφορές που κυκλοφορούν στην αγορά. Κάντε "Like" στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τις καλύτερες προσφορές γύρω σας! Dealaki.gr !!!
Πατήστε εδώ

Acai Berry Thin
Το κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους Acai Berry Thin !!!
Πατήστε εδώ

Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου