powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

EUROLEAGUE ΤΕΤΑΡΤΗΣ-ΠΕΜΠΤΗΣ!

Καλημέρα σε όλους τους φίλους! 0/3 χθες και το αρνητικό μας σερί δυστυχώς συνεχίζεται. Με μπάσκετ θα ασχοληθούμε μονάχα απόψε και με Euroleague, μήπως αλλάξει η τύχη. Πρώτο παιχνίδι που στεκόμαστε αυτό της CSKA με την KK Zagreb. Δεν τίθεται θέμα φαβορί στην αναμέτρηση. Με σημαντικές απουσίες η φιλοξενούμενη. Η γηπεδούχος θέλει το απόλυτο μέχρι τέλους για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Μπορεί να καλυφθεί το χάντικαπ των 19.5 πόντων που επιλέγουμε ως εναλλακτικό πλεονέκτημα στην κροατική ομάδα. Συνεχίζουμε με τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Zalgiris. Να κερδίσουν οι πράσινοι για 3 ή περισσότερους πόντους θα είναι εδώ η επιλογή μας, στο 1.57 απόδοση. Κλείνουμε τις εκτιμήσεις της αποψινής βραδιάς με τον άσσο της Bilbao απέναντι στην Cantu με 5 πόντους ή περισσότερους, στο 1.54 απόδοση. Πολύ δυνατή στην έδρα της η ισπανική ομάδα, θέλει και μπορεί να κερδίσει. Συνολική απόδοση τριάδας στο 3.75.

Μονό αποδεκτό, τώρα, στοιχηματίζουμε από αύριο, το διπλό της Caja Laboral εναντίον του Ολυμπιακού στο κλειστό του ΣΕΦ. Καλύτερη η ισπανική ομάδα. Οι αποδόσεις που δίνονται στο διπλό απλά ελκυστικές. Φαβορί δίνονται οι γηπεδούχοι καθαρά λόγω κρισιμότητας παιχνιδιού για πρόκριση στην επόμενη φάση. Καλύτεροι σαν σύνολο η φιλοξενούμενοι. Θέλουν και αυτοί τη νίκη, μιας και προέρχονται από ήττα στην Euroleague από την ιταλική Cantu. Διπλό, λοιπόν, στο 3.30...!!!

ΤΡΙΑΔΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

CSKA MOSCOW - KK ZAGREB: 1 (-19.5 ΠΟΝΤΟΙ) Bet365 1.55
ZALGIRIS - PANATHINAIKOS:   2 (-2.5 ΠΟΝΤΟΙ)   Bet365 1.57
BILBAO BASKET - CANTU:        1 (-4.5 ΠΟΝΤΟΙ)   Bet365 1.54


ΜΟΝΟ ΠΕΜΠΤΗΣ

OLYMPIACOS - CAJA LABORAL: 2 (-1.5 ΠΟΝΤΟΙ)  Bet365 3.30

ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ''LIKE'' ΣΤΟ DEALAKI.GR ΜΕΣΩ FACEBOOK, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ, ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ''ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ''. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ...!!!

Dealaki.gr
Το Dealaki.gr συγκεντρώνει τις καλύτερες προσφορές που κυκλοφορούν στην αγορά. Κάντε "Like" στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τις καλύτερες προσφορές γύρω σας! Dealaki.gr !!!
Πατήστε εδώ

Acai Berry Thin
Το κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους Acai Berry Thin !!!
Πατήστε εδώ

Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου