powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

EUROLEAGUE !!!

Καλημέρα σας! Χθες δυστυχώς δεν του βγήκαν του φίλου Laftsi, αν και τα πήγαινε πολύ καλά! Σήμερα πάλι Euroleague με ενδιαφέρον αγώνες και καλούτσικες αποδόσεις! Ξεκινάω με τον Ολυμπιακό, ο οποίος υποδέχεται την Κάχα Λαμποράλ και πιστεύω πως οι γηπεδούχοι θα δυσκολευτούν να πάρουν τη νίκη. Έπειτα βλέπω να νικάει με άνεση η Μάλαγα την Μπάμπεργκ, αφού μακριά από το γήπεδό της δεν πατάει καλά στα πόδια της. Μετά έχουμε το ντέρμπι ανάμεσα στη Σαρλερουά και την Παρτιζάν, όπου πιστεύω εύκολα ή δύσκολα θα το πάρουν οι φιλοξενούμενοι. Τέλος, στην Τουρκία η Γαλατά υποδέχεται τη Σιένα, όπου οι φιλοξενούμενοι είναι καλύτεροι και πιστεύω πως θα έχουν το πάνω χέρι σήμερα.

OLYMPIACOS CFP - CAJA LABORAL BASKONIA

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2 (+5.5)
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.90 Expekt


UNICAJA MALAGA - BROSE BASKETS

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1 (+6.5)
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.90 Expekt


SPIROU CHARLEROI - PARTIZAN BELGRADE

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2 (+2.5)
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.90 Expekt


GALATASARAY - MONTEPASCHI SIENA

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2 (+4.0)
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.90 Expekt

ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ''LIKE'' ΣΤΟ DEALAKI.GR ΜΕΣΩ FACEBOOK, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ, ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ''ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ''. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ...!!!

Dealaki.gr
Το Dealaki.gr συγκεντρώνει τις καλύτερες προσφορές που κυκλοφορούν στην αγορά. Κάντε "Like" στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τις καλύτερες προσφορές γύρω σας! Dealaki.gr !!!
Πατήστε εδώ

Acai Berry Thin
Το κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους Acai Berry Thin !!!
Πατήστε εδώ

TsiRi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου